Media

Σταμούλης: «Ρουβάς και Λιγνάδης ανήκουν σε άλλη τάξη – Δεν είναι σαν κι εμάς την πλέμπα»

Gossip-tv Team

Ο Οδυσσέας Σταμούλης μίλησε στο Πρωινό μεταξύ άλλων για τις καταγγελίες του Λιγνάδη, αλλά και του Πέτρου Φιλιππίδη.

Αρχικά για την απόφαση του ΣΕΗ για τον Γιώργο Κιμούλη απάντησε: «Ο Γιώργος Κιμούλης είναι ένας δύσκολος άνθρωπος και δύστροπος. Είναι όμως ένας καλλιτέχνης τον οποίο εγώ σαν λίγο νεότερος, τον θαύμασα πολύ».

Και στη συνέχεια ανέφερε: «Έχω συνεργαστεί πολύ με τον Λιγνάδη, ήμασταν συμμαθητές και στον ίδιο θίασο. Ήμασταν μαζί καμία δεκαετία στο εθνικό θέατρο. Αυτά για τα οποία κατηγορείται ο Λιγνάδης, με ανατριχιάζουν».

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά, ο Οδυσσέας Σταμούλης, είπε: «Στις δηλώσεις του Ρουβά για τον Λιγνάδη μπαίνει ένα ταξικό θέμα. Αυτοί οι άνθρωποι είναι στην ίδια παρέα, τους βοηθάνε οι ίδιοι κύκλοι. Ανέρχονται ή πέφτουν καμία φορά μαζί. Εμάς τους κοινούς θνητούς δεν μας αφορούν αυτά. Ρουβάς και Λιγνάδης ανήκουν σε άλλη τάξη. Δεν είναι σαν κι εμάς την πλέμπα. Θα υποστηριχθούν».

Για τις καταγγελίες κατά του Πέτρου Φιλιππίδη είπε: «Ο Πέτρος Φιλιππίδης με θυμώνει πολύ. Σιχαίνομαι να σου λέει κάποιος, κάνε αυτό για να πάρεις ρόλο. Το να πατάς στην εξουσία για να υποχρεώσεις κάποιον να εξυπηρετήσει οποιονδήποτε στόχο σου, όχι μόνο σεξουαλικό, το θεωρώ έγκλημα καθοσιώσεως».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved