Media

Masterchef: «Άναψαν» τα αίματα στην ψηφοφορία των Μπλε- Αυτοί είναι οι παίκτες που θα «μονομαχήσουν»

Gossip-tv Team

Masterchef: Στο σημερινό επεισόδιο (18-3) παρακολουθήσαμε την ψηφοφορία των Μπλε, κατά την οποία οι εντάσεις ήταν πρωταγωνιστικές. 

Είναι το ριάλιτι μαγειρικής, το οποίο και έχει αγαπηθεί πολύ από το τηλεοπτικό κοινό. Μετά την ήττα της μπλε ομάδας, οι παίκτες έπρεπε να μπουν για ακόμη μία φορά στη θέση να ψηφίσουν και οι εντάσεις δεν έλειψαν ανάμεσά τους.

Ο Βασίλης και ο Δημήτρης έλυσαν τις διαφορές τους μπροστά στους κριτές και δεν άργησαν να πέσουν και μερικά «γαλλικά» από τον Βασίλη.

Συγκεκριμένα ο παίκτης αναφερόμενος είπε:«Ότι κάνει ο Βασίλης είναι γλείψιμο. Αυτό σου λέω. Ρε φίλε με ψηφίζετε κι έχω πει σε τρία πιάτα γ…ς ιδέες. Έρχεστε όλοι και με ψηφίζετε. Συγγνώμη τι να πω ξεφτιλίζομαι. Δεν βρίζω κανονικά κι αυτό το πράγμα έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Ξεφτιλίζομαι μπροστά στους κριτές, οι οποίοι μπορεί να είναι οι εργοδότες μου στο μέλλον. Ξεφτιλίζομαι σε όλη την Ελλάδα και στους εργοδότες μου για έναν άνθρωπο. Να ζητήσω συγγνώμη για ένα πράγμα που είπε μπροστά μου. Δηλαδή αυτός ο άνθρωπος με κοροϊδεύει και με δουλεύει».

Μετά από την ψηφοφορία, μαζί με τον Σταύρο Λορέντζο μαγείρεψαν ο Δημήτρης Ταϊρίδης, και η Φανή.

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved