Media

Πέτρος Φιλιππίδης: Σε πλειστηριασμό το σπίτι του στο Ψυχικό - Αυτή είναι η τιμή πρώτης προσφοράς

Gossip-tv Team

 

Σε πλειστηριασμό βγήκε το σπίτι του Πέτρου Φιλιππίδη στο Ψυχικό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με την εκπομπή Το πρωινό, στις 27 Απριλίου βγαίνει «στο σφυρί» η μεζονέτα του στο Ψυχικό.

Η τιμή αρχικής προσφοράς είναι… 645.000 ευρώ.

Να σας θυμίσουμε ότι η πρώτη κατάσχεση είχε γίνει στις 21 Απριλίου του 2021.

Η συγκεκριμένη μεζονέτα αποτελείται από υπόγειο, ισόγειο και όροφο που περιλαμβάνουν:

-Στο υπόγειο, έναν χώρο στάθμευσης αυτοκινήτου, τέσσερις αποθήκες, λεβητοστάσιο, δεξαμενή, W.C., διάδρομο, ανελκυστήρα και εσωτερική κλίμακα επικοινωνίας με το τμήμα του ισογείου. Η επιφάνεια των βοηθητικών χώρων είναι 122,30 τ.μ. και του χώρου στάθμευσης 24,50 τ.μ.

-Το ισόγειο έχει επιφάνεια 113,50 τ.μ. και αποτελείται από καθιστικό, τραπεζαρία, κουζίνα, είσοδο , W.C., διάδρομο, εσωτερική κλίμακα επικοινωνίας με τα τμήματα του υπογείου και του ορόφου, ανελκυστήρα και βεράντες.

– Ο όροφος περιλαμβάνει τρία υπνοδωμάτια, δύο λουτρά, διάδρομο, ανελκυστήρα, εσωτερική κλίμακα επικοινωνίας με το τμήμα του ισογείου και βεράντες, ενώ έχει επιφάνεια 104,60 τ.μ.

Η «κατοικία Β’» έχει ποσοστό συνιδιοκτησίας στο όλο οικόπεδο 550/1000 εξ αδιαιρέτου, ενώ της ανήκει κατ’ αποκλειστική χρήση τμήμα του ακάλυπτου χώρου, εμβαδού 200 τ.μ.

Η συγκεκριμένη οριζόντια ιδιοκτησία αποκτήθηκε από τον Πέτρο Φιλιππίδη και τη σύζυγό του «κατά πλήρη κυριότητα νομή και κατοχή και κατά ποσοστό 1/2 εξ αδιαιρέτου σε καθένα από αυτούς» τον Νοέμβριο του 2005.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved