Media

Συγκλονίζει ο Δαυίδ Μαλτέζε: «Κάθε μέρα αναζητώ αν είναι ζωντανοί οι συγγενείς μου στο Κίεβο»

Gossip-tv Team

Ο Δαυίδ Μαλτέζε, που συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Σκοτεινή Θάλασσα», μίλησε σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση, στο «MEGA Καλημέρα» για τον πόλεμο στην Ουκρανία και για τους συγγενείς του που διαμένουν στο Κίεβο.

Ο ουκρανικής καταγωγής ηθοποιός, Δαυίδ Μαλτέζε, που συμμετέχει στην επιτυχημένη σειρά του MEGA, «Σκοτεινή Θάλασσα», στη συγκλονιστική εξομολόγηση του μίλησε για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

«Κατάγομαι από την Γεωργία, η μητέρα είναι από την Ουκρανία. Έχω ζήσει 3 πολέμους στην Γεωργία, ήμουν φαντάρος εκεί, δεν έζησα ευτυχώς το να πυροβολήσω και να με πυροβολήσουν. Έχω συγγενείς της μητέρας μου στην Ουκρανία, κρύβονται στο μετρό και στα καταφύγια, μέχρι και σχολεία είναι στα υπόγεια. Οι συγγενείς μου έχουν τα απαραίτητα για να επιβιώσουν στην Ουκρανία τώρα», ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Οι συγγενείς μου στο Κίεβο δεν μπορούν να φύγουν γιατί βομβαρδίζουν. Η ημέρα μου ξεκινάει με την αναζήτηση αν είναι καλά και ζωντανοί οι συγγενείς μου στο Κίεβο, ζω και κοιμάμαι με την Ουκρανία στον πόλεμο. Ήρθα στην Ελλάδα το 1996, η απόφαση ήταν απλή: έπρεπε να επιβιώσουμε. Όταν ήρθα στην Ελλάδα ήμουν τυχερός γιατί γεννήθηκα λευκός, δεν έζησα ρατσισμό», πρόσθεσε.

Για την συμμετοχή του στη «Σκοτεινή Θάλασσα» δήλωσε: «Συμμετέχω στην «Σκοτεινή θάλασσα» και θα κάνω έναν Ρώσο ολιγάρχη».

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή του Mega, Mega Καλημέρα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved