Media

Πάζιου για Παλιοσπύρου: «Όταν γνώρισα την Ιωάννα δεν είχε δύναμη ούτε να κάτσει στην καρέκλα»

Gossip-tv Team

Η Χριστίνα Πάζιου έχει αναλάβει την αποκατάσταση της Ιωάννας Παλιοσπύρου όσον αφορά τη φυσική της κατάσταση.

Η γυμνάστρια βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής, «Love It» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις πρώτες μέρες που ξεκίνησαν τις προπονήσεις, όταν εκείνη δυσκολευόταν ακόμα και να κάτσει στην καρέκλα.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:«Με την Ιωάννα δεν ήμασταν φίλες, γνωριστήκαμε γιατί έχουμε τον ίδιο δικηγόρο. Μπορεί στην Ιωάννα να έχω δώσει πράγματα, αλλά και εκείνη με έχει βοηθήσει να δω τη ζωή διαφορετικά, τη γυμναστική διαφορετικά, να δω και το επάγγελμα μου διαφορετικά».

Και πρόσθεσε:«Η Ιωάννα όταν την γνώρισα, δεν μπορούσε ούτε να κάτσει στην καρέκλα. Μετά από τόσες επεμβάσεις, μετά από τόσο καιρό στο νοσοκομείο, δεν υπήρχε καν δύναμη, άρα ξεκινήσαμε με το ότι έπρεπε να ανακτήσει τις δυνάμεις της. Κάναμε ασκήσεις και φοβόμασταν μην πέσει και χτυπήσει, ειδικά στην αρχή. Έχω αναλάβει πολλές φορές ανθρώπους που είχαν πολύ σημαντικά προβλήματα υγείας. Στην περίπτωση της Ιωάννας, μπήκα στη θέση της και λέω είναι μια γυναίκα ωραία, με ωραίο κορμί, για αυτό προσπάθησα να την κατανοήσω για να μπορέσω να την βοηθήσω».

Τέλος η Χριστίνα Πάζιου αποκάλυψε πως έχει δει την Ιωάννα χωρίς τη μάσκα της:«Έχω δει την Ιωάννα χωρίς μάσκα από την αρχή. Τώρα η Ιωάννα είναι πάρα πολύ καλά σε σχέση με τον πρώτο καιρό που την είδα».

Δείτε το βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved