Media

Survivor: Έξαλλος ο Τάκης με τον Άρη: «Ας καταλάβει επιτέλους ότι το σχέδιο του δεν πέρασε»

Gossip-tv Team

Survivor: Μετά την τελευταία αποχώρηση του Ανδρέα Ματθαιακάκη, είδαμε ότι στην παραλία των Μαχητών το κλίμα ήταν κάπως περίεργο, με κάποιους να χαίρονται λίγο παραπάνω με την παραμονή τους στο παιχνίδι. 

Από την στιγμή που οι ομάδες άλλαξαν, έχουμε δει ότι οι ισορροπίες μεταξύ των παικτών έχουν αλλάξει ριζικά και οι σχέσεις δοκιμάζονται καθημερινά, με τις εντάσεις να είναι πρωταγωνιστικές.

Στο επεισόδιο του Σαββάτου (26-3) είδαμε ότι η Μέη δεν μπορεί με τίποτα να διαχειριστεί την αποχώρηση του Ανδρέα Ματθαιακάκη, ο οποίος και ήταν ο μόνος της φίλος μέσα στο παιχνίδι, που τον εμπιστευόταν και από την αρχή είχαν μια ιδιαίτερη σχέση και ένα δέσιμο μεταξύ τους.

Δείτε όλα όσα είπε παρακάτω:

Ο Σπύρος Μαρτίκας, από την άλλη μερία, ήταν εκείνος που αποκάλεσε τον εαυτό του Highlander, μιας και θεωρεί ότι μια πολύ μεγάλη μερίδα κόσμου, οι οποίοι τον στηρίζουν απόλυτα και τον θέλουν μέσα στο παιχνίδι. Μάλιστα ευχαρίστησε τον κόσμο για την στήριξή τους απέναντί τους, αλλά και απέναντι στην Μπλε ομάδα.

Δείτε όλα όσα είπε παρακάτω:

Οι εντάσεις ανέβηκαν όμως όταν πήρε τον λόγο ο Τάκης Καραγκούνιας, ο οποίος και κατηγόρησε ανοιχτά τον Άρη Σοϊλέδη ότι κανόνισε με τους Μαχητές να τον ψηφίσουν από την κάλπη, έτσι ώστε να μπορέσει εκείνος να ψηφίσει τον Σπύρο Μαρτίκα. Ο Τάκης Καραγκούνιας μάλιστα, ρώτησε και όλους τους υπόλοιπους από την ομάδα των Μαχητών γιατί τον ψήφισαν και αν έχουν κάποιο παράπονο από την συμπεριφορά του ή από τις αγωνιστικές του ικανότητες.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved