Media

Χρηστίδου μετά τα όσα είπε ο Κούγιας: «Είμαι σε σοκ. Δεν ήμουν έτοιμη να το διαχειριστώ αυτό!»

Gossip-tv Team

Σε σοκ δήλωσε ότι είναι η Σίσσυ Χρηστίδου μετά τα όσα άκουσε δια στόματος Αλέξη Κούγια στην εκπομπή που παρουσιάζει, Χαμογέλα και πάλι!

Αφορμή για τη συνομιλία τους στάθηκε φυσικά η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη τον οποίο υπερασπίζεται στο δικαστήριο ο έγκριτος δικηγόρος.

Ο Αλέξης Κούγιας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με την εκπομπή, μεταξύ άλλων είπε πως δεν μιλάμε για κακούργημα στην περίπτωση του Δημήτρη Λιγνάδη εφόσον οι φερόμενοι ως θύματά του στους βιασμούς για τους οποίους κατηγορείται, ήταν άνω των 15 ετών. Σύμφωνα με τους νόμους που ισχύουν στη χώρα μας, είναι πλημμέλημα όταν πρόκειται για άτομα άνω των 15 ετών και για κακούργημα όταν είναι κάτω από τη συγκεκριμένη ηλικία.

Κάτι που σόκαρε τη Σίσσυ Χρηστίδου η οποία τόνισε πως είναι μητέρα έφηβων παιδιών και πως δεν γνώριζε αυτό το "παραθυράκι" του νόμου.

Όπως παραδέχτηκε η όμορφη παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της, δεν ήταν έτοιμη να διαχειριστεί κάτι τέτοιο ως πληροφορία, μετά τη συνομιλία που είχε με τον Αλέξη Κούγια και όσα ο ίδιος αποκάλυψε για την υπόθεση.
Δείτε παραπάνω το βίντεο:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved