Media

Ραφαήλ Καρυωτάκης: Δεν πάει ο νους σας πώς του έγινε η πρόταση για τη Γη της Ελιάς

Gossip-tv Team

Η Γη της Ελιάς: Για τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του MEGA αλλά και στο TikTok μίλησε στην εκπομπή Τι λες τώρα, σήμερα (27/3) ο Ραφαήλ Καρυωτάκης.

Όπως τόνισε η πρόταση από τον Ανδρέα Γεωργίου για να πάρει μέρος στην αγαπημένη καθημερινή σειρά έγινε μέσω των social media.
«Γνώρισα τον Ανδρέα μέσα από τα social media. Κάποια στιγμή μου ζήτησε το τηλέφωνό μου», ανέφερε και πρόσθεσε: «Με πήρε τηλέφωνο και μου ζήτησε να του στείλω κάποια βίντεό μου».

«Είπα εκείνη τη στιγμή “τι γίνεται”», συμπλήρωσε για το τηλεφώνημα που είχε με τον Ανδρέα Γεωργίου, ενώ αποκάλυψε ότι η ομάδα του δημοφιλούς σήριαλ δουλεύει σαν οικογένεια.
«Εύχομαι κάθε άνθρωπος να ζήσει τέτοιες συνθήκες εργασίας, είναι καταπληκτικό. Δεν νοιώθω καν ότι πάω στη δουλειά και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος», πρόσθεσε.
Λίγο μετά είπε: «Είναι απίστευτο που παίζω δίπλα σε τόσο σπουδαίους ηθοποιούς. Κανένας δεν μου είπε κάτι αρνητικό, όλοι για να με βοηθήσουν μόνο. Η κυρία Κονιόρδου μου πρότεινε μόνη της να μου κάνει κάποια σεμινάρια».

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

Ραφαήλ Καρυωτάκης: Ο κούκλος από τη Γη της Ελιάς- Οι χιλιάδες ακόλουθοι στο Tik Tok και ο ρόλος του

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved