Media

X Factor: Το ζευγάρι που τραγούδησε Disney και συγκίνησαν- Τους «πάντρεψαν» μετά την οντισιόν!

Gossip-tv Team

X Factor: Στο σημερινό επεισόδιο (27-3) παρακολουθήσαμε την προσπάθεια του Ραφαήλ και της Χριστίνας, οι οποίοι συστήθηκαν ως "The Music couple"

Το αγαπημένο talent show έχει επιστρέψει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, με τους τηλεθεατές να παρακολουθούν συνεχώς τις νέες φωνές, που πηγαίνουν για να διεκδικήσουν μια θέση στον διαγωνισμό.

Ο Ραφαήλ και η Χριστίνα είναι ζευγάρι στο τραγούδι, αλλά και στην ζωή και, όπως είπαν και στους κριτές κατά την είσοδό τους στο πλατό, έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο του γάμου τους και το θέλουν πολύ. Μάλιστα, ο Ραφάηλ τους είπε ότι το κρυφό του μυστικό είναι πως αν οι δυο τους κερδίσουν τον διαγωνισμό, θα παντρευτούν.

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Το ζευγάρι επέλεξε να τραγουδήσει το "A million years", ένα άκρως ρομαντικό τραγούδι, το οποίο και ταίριαξε απόλυτα στις φωνές τους, αλλά και στα συναισθηματά τους, αφού είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν ούτε στιγμή. Μάλιστα, η Χριστίνα είπε χαρακτηριστικά: "Οι φωνές μας ταιριάζουν γιατί ταιριάζουν οι χροιές μας, οι χροιές μας ταιριάζουν γιατί ταιριάζουν οι ψυχές μας"

Δείτε το βίντεο με την εμφάνισή τους παραπάνω

Μετά το τέλος της εμφάνισής τους, ο Μιχάλης Κουϊνέλης θέλησε να γνωρίσει τις "συμπεθέρες", μιας και από την αρχή τα παιδιά είχαν πει ότι οι μαμάδες τους είναι έξω και περιμένουν να δουν τι θα γίνει. Μόλις ο Μιχάλης της έφερε μέσα στον χώρο, ξεκίνησε να τραγουδά η Μαρίζα Ρίζου με τον Χρήστο Μάστορα το "Σήμερα γάμος γίνεται". Στην αρχή μάλιστα, ο Μιχάλης ζήτησε από την Μαρίζα Ρίζου να πάει να τις φέρει, με εκείνη να λέει ότι δεν αντέχει τα τακούνια και ότι αν σηκωθεί, θα "σκοτωθεί"

Δείτε το σχετικό βίντεο παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved