Media

Survivor: Οι μπηχτές του Μαρτίκα για την ηλικία του Ρουβά και το συμβόλαιο του: «Έχει το όνομα...»

Gossip-tv Team

Survivor:  Αιχμές με αφορμή την ψηφοφορία άφησε ο Μαρτίκας για τον Απόστολο Ρουβά.

Ο παίκτης ανέφερε χαρακτηριστικά μπορεί κάποιοι από τους παίκτες να έχουν «βαρύτερα» συμβόλαια λόγω της δημοφιλίας τους ωστόσο γιατί πρέπει να τους στηρίξει αφού είναι μεγαλύτεροι σε ηλικία και πρέπει να δίνεται χώρος στους νεότερους.

«Με ποια κριτήρια ψηφίζουμε κάποιον για υποψήφιο προς αποχώρηση; Αγωνιστικοί λόγοι και λόγοι συμβίωσης. Δεν πρέπει να βάλεις και κάποια άλλα κριτήρια που λέγονται προτεραιότητες, συνείδηση, ηθική και θα έλεγα υποστήριξη; Θα πρέπει μεγαλύτερα συμβόλαια κάποιων που έμειναν περισσότερους από 3,5 μήνες πλέον, να δώσουν προτεραιότητα σε νεότερους ανθρώπους, που αξίζουν να παραμείνουν στο παιχνίδι, όπως η Τζο και η Σταυρούλα», είπε αρχικά μπροστά σε όλους και συνέχισε:

«Τώρα ο Απόστολος 45 χρονών να τον δικαιολογεί ο Άρης που είναι και κουμπάρος του και με το τι έχει περάσει στη ζωή του κι εύχομαι να είναι καλά. Καταλαβαίνω ότι μπορεί να έχει περάσει πολλά αλλά από την άλλη καταλαβαίνω πως πρέπει να έχει ένα πολύ δυνατό συμβόλαιο στο Survivor και κλείνει σχεδόν 4 μήνες. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα σεφ που έχει πρωινή εκπομπή, έχει το όνομα που τον ακολουθεί και τον στηρίζει τόσα χρόνια. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να λυπηθώ τον Απόστολο και να μη στηρίξω την Τζο και την Σταυρούλα», είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved