Media

Έλενα Παναγιωτίδου: Η παίκτρια που μάγεψε τους κριτές του «X Factor» φιλοξενήθηκε στην «Ελένη»

Gossip-tv Team

Η Έλενα Παναγιωτίδου, που πέρασε με τέσσερα «ναι» στην επόμενη φάση του μουσικού talent show του MEGA, μίλησε με την Ελένη Μενεγάκη για τη συμμετοχή και την εμπειρία της στις auditions.

Αν και ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι (πρόσφατα εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη με τον Βασίλη Καρρά και τον Γιάννη Πλούταρχο), η Έλενα Παναγιωτίδου εξήγησε γιατί αποφάσισε να δηλώσει συμμετοχή στο «X Factor»: «Το έπαθλο είναι αξιοθαύμαστο. Όπως και να ’χει, παίρνουμε αρκετή προβολή μέσω της τηλεόρασης και είναι πολύ όμορφο να προβάλλεσαι σε όλα τα σπίτια όλου του κόσμου».

Για τη δική της audition, η 23χρονη τραγουδίστρια ανέφερε: «Οι περισσότεροι μου είπαν θετικά σχόλια. Εγώ μέτρησα και κάποια λαθάκια, λίγο στενοχωρήθηκα, αλλά λογικά ήταν από το άγχος».

Ο κριτής που τη «φόβισε» ήταν ο Στέλιος Ρόκκος, καθώς ήταν η πρώτη φορά που ο τραγουδιστής συμμετείχε σε talent show και έτσι εκείνη δεν ήξερε αν θα ήταν αυστηρός.

Η Έλενα Παναγιωτίδου αποκάλυψε επίσης ότι επέλεξε το «Αν μ’ αγαπούσες» γιατί έχει ιδιαίτερη αδυναμία στην Νατάσα Θεοδωρίδου και ότι πάντα της άρεσε να ερμηνεύει τα τραγούδια της.

Δείτε παραπάνω το βίντεο με όσα είπε στην Ελένη Μενεγάκη:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved