Media

Φως στο Τούνελ: Η Νικολούλη εμφανίζεται αποκαλυπτική στο τρέιλερ της εκπομπής: «Βρήκα νέα στοιχεία»

Gossip-tv Team

Πολλά υπόσχεται το νέο τρέιλερ της εκπομπής της Αγγελικής Νικολούλη Φως στο Τούνελ που θα βγει στον αέρα την ερχόμενη Παρασκευή. 

Όπως πάντα, το τρέιλερ της εκπομπής έρευνας είναι σκοτεινό, γεμάτο μυστήριο και πολλά... ερωτήματα.

Αυτή τη φορά όμως, η Αγγελική Νικολούλη και οι συνεργάτες της κάνουν μία εξαίρεση καθώς ακούγεται να συνομιλεί η ίδια με κάποια γυναίκα η οποία διερωτάται γιατί θα κάνει εκπομπή εφόσον δεσμεύτηκε ότι δεν θα κάνει αν δεν έχει στοιχεία.

"Εφόσον βρήκα όμως νέα στοιχεία..." ακούγεται να λέει η γνωστή δημοσιογράφος η οποία δείχνει αποφασισμένη να φτάσει το μαχαίρι ως το κόκαλο στην υπόθεση της Πάτρας μετά τον χαμό τριών παιδιών μέσα σε δυόμιση χρόνια.

Μην ξεχνάμε, ότι η Αγγελική Νικολούλη έχει ασχοληθεί ενδελεχώς με την υπόθεση και έχει μιλήσει πολλές φορές με τη μητέρα των τριών κοριτσιών που τόσο ξαφνικά και μυστηριωδώς έφυγαν από τη ζωή.

Μένει λοιπόν να δούμε την ερχόμενη Παρασκευή αργά το βράδυ όλα όσα πρόκειται να μας αποκαλύψει η Αγγελική Νικολούλη μαζί με τους άξιους συνεργάτες της.

Δείτε το τρέιλερ για τη νέα εκπομπή Φως στο τούνελ που ανάρτησε η ίδια η Αγγελική Νικολούλη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved