Media

MasterChef: Βαρθαλίτης-Γεωργίου επέστρεψαν και ο Κοντιζάς τούς... τρόλαρε! Αποθέωση στο Twitter!

Gossip-tv Team

MasterChef: Ο Σταύρος Βαρθαλίτης και ο Σταυρής Γεωργίου, οι φιναλίστ του ριάλιτι μαγειρικής πριν από δύο σεζόν επέστρεψαν στον... τόπο του εγκλήματος και οι φετινοί διαγωνιζόμενοι τούς αποθέωσαν όπως βέβαια και οι χρήστες του Twitter

Ο μεγάλος νικητής του προπέρσινου παιχνιδιού και ο Σταυρής ο οποίος διεκδίκησε μαζί του τη νίκη στον τελικό εμφανίστηκαν απόψε στο παιχνίδι για τη μεγάλη δοκιμασία των φετινών διαγωνιζόμενων για τη διεκδίκηση των 10.000 ευρώ που είναι το silver award.

Φυσικά, μόνο "χλιαρό" δεν θα μπορούσε να είναι το καλωσόρισμά τους από τους διαγωνιζόμενους αλλά και από τους κριτές με τον Σωτήρη Κοντιζά να... κλέβει την παράσταση με τα γυαλιά που φορούσε για να τον υποδεχτεί.

«Κακογουστιά» του είπε ο «έρωτας αλήτης Σταύρος Βαρθαλίτης» για το γυαλί κάνοντας τους πάντες να γελάσουν. Ο Πάνος Ιωαννίδης από την πλευρά του είπε ότι προσπάθησε να πατήσει στα βήματά του, όσον αφορά στον χορό, αλλά δεν τα κατάφερε.

Πέρα από τον χαβαλέ και την πλάκα, η δοκιμασία που καλούνται να φέρουν εις πέρας οι διαγωνιζόμενοι παρουσία των δύο καλεσμένων είναι πολύ δύσκολη καθώς θα πρέπει να βγάλουν 15 πιάτα ο καθένας.

Δείτε τη... φαντασμαγορική είσοδο Σταυρή και Σταύρου στο παραπάνω βίντεο αλλά και τα απίθανα σχόλια των χρηστών του Twitter παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved