Media

Πάτρα: Η αδερφή της Πισπιρίγκου «σπάει» τη σιωπή της μετά τη σύλληψη: «Είμαστε δίπλα της...»

Gossip-tv Team

Πάτρα: Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο, μίλησε η αδερφή της κατηγορούμενης. 

Η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, σπάει για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή της, τη σιωπή της σε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης.

Ο κόσμος δεν έχει ζήσει τη Ρούλα και όποιος δεν το έχει κάνει δεν έχει δικαίωμα να εκφράζει την άποψή του. Βλέπαμε πως ήταν με τα παιδιά, δεν ήταν ποτέ κακοποιημένα και παραμελημένα... Όποιος την έχει ζήσει ξέρει πώς ήταν σαν μάνα», είπε και συνέχισε μιλώντας για τη σχέση του ζευγαριού

«ήταν ένα κανονικό ζευγάρι, είχαν και τους τσακωμούς, είχαν την καθημερινότητα όπως τα φυσιολογικά ζευγάρια. Ήταν πάνω-καταπάνω στα παιδιά. Ήταν μια οικογένεια εντελώς φυσιολογική».

«Είναι μεγάλη αδικία αυτό που της συνέβη γιατί είναι μια μητέρα χτυπημένη ανελέητα από τη μοίρα και δεν έχει καταλάβει ότι έφυγε η μεγάλη της αγάπη η Τζωρτζίνα και σε αυτό φταίει ο κόσμος και μια μερίδα μέσων ενημέρωσης...

«Για μένα ήταν μια μάνα υπόδειγμα. Τη στηρίζω μέχρι τελικής πτώσεως, θα τη στηρίζουμε ό,τι και να λένε . Θα είμαστε δίπλα της μέχρι τελικής πτώσεως» κατέληξε η αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved