Media

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δε μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος», δηλώνει η μητέρα μετά τη σύλληψη

Gossip-tv Team

Πάτρα: Στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα και τον δημοσιογράφο Γιώργο Σόμπολο, μίλησε η μητέρα της κατηγορούμενης. 

Η μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, σπάει για πρώτη φορά μετά τη σύλληψή της, τη σιωπή της σε μία συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης.

Ήμουν εδώ στο σπίτι, με ειδοποίησε η μικρή κόρη μου που ήταν στο σπίτι μαζί με την Ρούλα, ότι ήρθαν κάποιοι από τη ΓΑΔΑ, την πήραν για να της κάνουν κάποιες ερωτήσεις και ότι το βράδυ θα είναι στο σπίτι της. Έτρεξα κατευθείαν, έφτασα στο σπίτι της, δεν το περίμενα αυτό που συνέβαινε απ’ έξω. Σοκαρίστηκα, τι να πω. Μου είναι πολύ δύσκολο, δε μπορώ να πιστέψω αυτά που φώναζε ο κόσμος και αντηχούν στο κεφάλι μου γιατί ξέρω το παιδί μου», είπε αρχικά.

«Είναι λάθος. Έκλαιγε, πονούσε, δεν είναι ο άνθρωπος που θα φωνάξει, θα ουρλιάξει, θα κάνει… Και όμως το έκανε στην Τζωρτζίνα που δεν το περίμενε κανένας. Ζούσε μόνο από το χαμόγελο της Τζωρτζίνας, είχε χάσει δύο ήδη παιδάκια και όπως και να ήταν η Τζωρτζίνα, που δε μπορούσε να επικοινωνήσει με τη μητέρα, μιλούσαν με τα μάτια. Την κοιτούσε και καταλάβαινε η μητέρα τι ήθελε το παιδί. Αυτό σημαίνει ότι το παιδί έψαχνε τη μητέρα και στις εντατικές και παντού. Γι’ αυτό το παιδί είχε κάποιο σοκ, όπως μας είπαν γιατί είχε χάσει τη μητέρα του. Χωρίς τη μητέρα του κανένα παιδί, δεν ζούσε», απάντησε σε σχετική ερώτηση του δημοσιογράφου για όλα όσα έλεγαν ότι δεν πενθούσε για τα παιδιά της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved