Media

Πάτρα: «Πάγωσε» η Κουτσελίνη με τις δηλώσεις της Πισπιρίγκου - «Έδωσε στεγνά» τον Μάνο Δασκαλάκη

Gossip-tv Team

Πάτρα: Ο δημοσιογράφος της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, Γιώργος Σόμπολος, μίλησε με την Ρούλα Πισπιρίγκου που κρατείται στη ΓΑΔΑ.

Τα όσα λέει προκαλούν μεγάλο ενδιαφέρον και η Ζήνα Κουτσελίνη κυριολεκτικά «πάγωσε» όταν άκουσε τις δηλώσεις της μέσα από το κρατητήριο και ζήτησε να ξανακούσει το απόσπασμα καθώς έμεινε έκπληκτη επειδή δεν την είχαν ειδοποιήσει από το κοντρόλ για το τι θα ακουστεί στον αέρα.
«Αντέχεις;», την ρώτησε ο Γιώργος Σόμπολος.

«Όχι, δεν γίνεται, αλλά δεν έχουν τόσα στοιχεία. Μου το λένε όλοι οι αστυνομικοί εδώ. Έγινε για να γίνει. Είναι άδικο. Με τον Μάνο μίλησα σήμερα το πρωί. Απ΄ότι κατάλαβα μου είπε ότι θα πει αυτά που είδανε τα μάτια του. Δεν είμαι ικανοποιημένη. Μου λέει ότι δεν μπορεί να μπει στο σπίτι. Του λέω "έχεις καταλάβει πού είμαι;" και μου λέει "τι θες να κάνω; Να βάλουν δηλαδή κι εμένα και τον πατέρα μου μέσα; Το μέλημά του είναι να μην μπει φυλακή, έχασε και τη δουλειά του. Του είπα να έρθει να με δει και μου λέει "είσαι με τα καλά σου που θα έρθω εκεί να περάσω απ΄όλα τα κανάλια"», απάντησε μεταξύ άλλων στον Γιώργο Σόμπολο η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Δείτε το βίντεο παραπάνω...

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved