Media

Φως στο Τούνελ: Ανατριχιάζει το ντοκουμέντο! Η συγκλονιστική περιγραφή της Νικολούλη: «Είναι άγριο»

Gossip-tv Team

Το «Φως στο Τούνελ» φέρνει στο φως δύο σοκαριστικά ηχητικά ντοκουμέντα της ίδιας της «μητέρας» μέσα από το Καραμανδάνειο νοσοκομείο, πριν η Τζωρτζίνα πάθει την ανακοπή.

Τα όσα ακούγονται, προκαλούν ανατριχίλα και δείχνουν την αποφασιστικότητά της να πείσει τις φίλες της, με τις οποίες επικοινωνεί, παίζοντας «θέατρο» λίγο μετά την πρώτη απόπειρα κατά της κόρης της.

«Μόλις πήγαμε να φύγουμε. Έκανε μία κρίση πάλι με εμετό, βήχει και την κράτησαν μέσα για να την ψάξουν κι άλλο», λέει στο πρώτο ηχητικό ντοκουμέντο, δήθεν «πεσμένη».

Στο πίσω μέρος ακούγεται ο ήχος του μόνιτορ, που παρακολουθούσε τους παλμούς της καρδιάς του άτυχου παιδιού.

Λίγο μετά μιλούσε πάλι με τις φίλες της εξαγριωμένη…

«Αυτοί δεν ξέρουν τι ψάχνουν. Έρχονται και με κοιτάνε με ένα ηλίθιο βλέμμα, σαν αυτό της αγελάδας. Το παιδί πάνιασε και σηκώθηκε μέσα στον ύπνο του από βήχα και μου φώναζε “μαμά δεν μπορώ, δεν μπορώ να ανασάνω” και να είναι κάτασπρο και να λέω έμεινε το παιδί. Κοίτα κακό που με έχει βρει εδώ μέσα με δαύτους.»

Τα ηχητικά αυτά ντοκουμέντα δεν σβήστηκαν και τα παρουσίασε το «Τούνελ».

Μαρτυρία σοκ για την πρώτη απόπειρα δολοφονίας της Τζωρτζίνας: «Πρέπει να έβλεπε τον θάνατό της»

Στο Καραμανδάνειο φαίνεται ότι έγιναν και άλλες απόπειρες εναντίον της Τζωρτζίνας, πριν από την ανακοπή που την καθήλωσε σε αναπηρικό αμαξίδιο για το υπόλοιπο, σύντομο διάστημα που έζησε. Την αποκάλυψη κάνει το «Τούνελ» μέσα από τον ιατρικό χώρο.


«Το περιστατικό που συνέβη στην Τζωρτζίνα, άγνωστο σε εσάς, έγινε γύρω στα μεσάνυχτα του Σαββάτου. Της χορηγήσαμε οξυγόνο και ουσιαστικά συνήλθε από μόνη της. Αν δεν είχαμε κινηθεί έγκαιρα, αυτή η δύσπνοια που εμφάνισε, θα μπορούσε να οδηγήσει και σε κάτι σοβαρότερο. Θα μπορούσε να δημιουργήσει ακόμα και πνευμονική συμφόρηση».

Για τη Ρούλα που ρωτούσε στον αέρα της εκπομπής το λόγο που ήταν τόσο ανεβασμένα τα λευκά αιμοσφαίρια της κόρης της, ο μάρτυρας ανέφερε πως κάτι τέτοιο συνέβη επειδή το παιδί βρισκόταν σε στρεσογόνο κατάσταση.

«Εμείς ιατρικώς σκεπτόμενοι το αντιμετωπίσαμε. Δεν μας πέρναγε από το μυαλό ποτέ κάτι άλλο τότε. Και η ακτινογραφία δεν ήταν εντελώς καθαρή. Ήταν “φορτωμένη” όπως λέμε στη γλώσσα μας. Αλλά δεν ήταν βρογχοπνευμονία. Σίγουρα θα μπορούσε να είχε προκληθεί από εξωγενή παράγοντα. Σε αυτό το περιστατικό ήταν πάλι μπροστά η μητέρα. Το βράδυ της Κυριακής που είχε φύγει ο πατέρας, έγινε το δεύτερο και σοβαρότερο περιστατικό που οδήγησε στην ανακοπή και που καθυστέρησε η μάνα να ειδοποιήσει τους γιατρούς. Με την εικόνα που έχουμε, μπαίνουν όλα στο κάδρο. Είδαμε ένα παιδί που δεν μιλούσε. Ήταν ζωηρό, αλλά μαγκωμένο. Μαζεμένο. Πρέπει να έβλεπε τον θάνατό της», κατέληξε ο μάρτυρας.

Πηγή: Mega / Φως στο τούνελ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved