Media

Πάτρα: Οργισμένη η Ναταλία Γερμανού με τις εξελίξεις – Η διαφορετική έναρξη της εκπομπής της

Gossip-tv Team

Πάτρα: Εντελώς διαφορετική ήταν η έναρξη της εκπομπής Καλύτερα δε γίνεται, με τη Ναταλία Γερμανού οργισμένη να μιλά για τις εξελίξεις αναφορικά με την τροπή που έχει πάρει η υπόθεση της Πάτρας.

«Καλώς ήρθατε. Λίγο διαφορετικό θα είναι το ξεκίνημα της εκπομπής όπως καταλαβαίνετε, πολύ διαφορετικό ίσως. Το πρώτο μέρος θα πάει με τη ροή της επικαιρότητας. Δεν μπορούμε να μη δηλώσουμε ότι είμαστε και εμείς σε μια κατάσταση οργής. Καταρχάς, θα μου επιτρέψετε να πω ότι δίπλα μου έχω έναν άνθρωπο στον οποίο χρωστάω το γεγονός ότι σήμερα μπορώ να λέω ότι κάνω infotainment.


Επιτέλους ΣΚ! Είναι μεγάλη μου χαρά που είσαι σήμερα εδώ και σε ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου γιατί δουλεύεις πια 7 ημέρες τη βδομάδα. Θα μπορούσες να ξεκουραστείς», είπε καλησπερίζοντας τον Πέτρο Κουσουλό.

«Είναι μια υπόθεση που μας έχει θυμώσει, μας έχει σοκάρει και μας έχει συγκλονίσει όλους. Εγώ προσωπικά σαν γυναίκα, σαν πολίτης, σαν άνθρωπος είμαι θυμωμένη όσο είστε και εσείς. Απλώς σήμερα θα προσπαθήσω να διατηρήσω την ψυχραιμία μου», συμπλήρωσε.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved