Media

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Ο Τάκης Ζαχαράτος συγκίνησε τον παίκτη- Ξέσπασε σε κλάματα!

Gossip-tv Team

Ελλάδα έχεις Ταλέντο: Στο σημερινό επεισόδιο (2-4) παρακολουθήσαμε τον πρώτο ημιτελικό της φετινής σεζόν, με τους πρώτους δέκα διαγωνιζόμενους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. 

Είναι το αγαπημένο σόου ταλέντων, το οποίο και οι τηλεθεατές έχουν αγαπήσει μοναδικά ανά τα χρόνια και το παρακολουθούν ανελλιπώς.

Ο "Τραγουδόσαυρος", όπως είχε χαρακτηριστεί, δοκίμασε στο Ελλάδα έχεις Ταλέντο, μιας και ο ίδιος πιστεύει ότι έχει να δώσει κάτι ιδιαίτερο και μοναδικό στον κόσμο. Ο ίδιος αρέσκεται στο να μπερδεύει εποχές και τραγούδια και να τα παρουσιάζει στο κοινό, με τον δικό του τρόπο.

Στην σημερινή του εμφάνιση, παρουσίασε ένα δικό του τραγούδι με την μουσική του Bad Romance της Lady Gaga, το οποίοι έθιγε το θέμα της οικονομικής κρίσης. Ο διαγωνιζόμενος μάλιστα είπε ότι σε όλη τη διάρκεια του Ελλάδα έχεις Ταλέντο, ο ίδιος έχει δουλέψει πάρα πολύ στο κομμάτι της φωνητικής.

Μετά το τέλος της εμφάνισής του, ο Τάκης Ζαχαράτος του είπε ότι έχει μια φυσική ευγένεια πάνω στην σκηνή και ότι η εξέλιξή του από την προηγούμενη φορά είναι πολύ μεγάλη. Ο διαγωνιζόμενος συγκινήθηκε πολύ με τα λόγια που άκουσε, μιας και δεν μπορούσε να πιστέψει τα τόσο όμορφα σχόλια.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved