Media

X Factor: Είπε το αγαπημένο τραγούδι του Μιχάλη και τους απογοήτευσε!

Gossip-tv Team

X Factor: Στο σημερινό επεισόδιο (2-4) είδαμε ότι οι οντισιόν για την καλύτερη φωνή της Ελλάδας συνεχίστηκαν, με εκατοντάδες υποψηφίους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. 

Είναι ένα από τα αγαπημένα σοου μουσικής, το οποίο και οι τηλεθεατές έχουν λατρέψει ανά τα χρόνια, μιας και το παρακολουθούν ανελλιπώς.

Ο Κωνσταντίνος Πουλημένος, στο σημερινό επεισόδιο, δοκίμασε τις δυνατότητές του στο τραγούδι, ερμηνεύοντας το "Ποια νύχτα σε έκλεψε", το οποίο και ήταν το αγαπημένο τραγούδι του Μιχάλη Κουϊνέλη. Ο διαγωνιζόμενος έβαλε τα δυνατά του και είπε το τραγούδι με τον δικό του τρόπο.

Μετά το τέλος της εμφάνισής του, ο Κωνσταντίνος περίμενε με αγωνία για τα σχόλια των τεσσάρων κριτών, μιας και ήταν σίγουρος ότι είχε δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Η κριτική όμως ήταν εκείνη που τον απογοήτευσε πολύ και μάλιστα δεν δίστασε να διαφωνήσει και ανοιχτά μαζί τους.

Ο Χρήστος Μάστορας ξεκίνησε να του λέει ότι το τραγούδι το είπε με έναν δικό του τρόπο, αλλά το συναίσθημα ήταν εκείνο που του έλειπε, μιας και για τον ίδιο, η ερμηνεία του Κωνσταντίνου ήταν απλά διεκπαιρεωτικός. Η Μαρίζα Ρίζου και ο Μιχάλης συμφώνησαν απόλυτα μαζί του, μιας και δεν ένιωσαν τίποτε σε όλη την διάρκεια της ερμηνείας του.

Όσο ο διαγωνιζόμενος έδειχνε να διαφωνεί μαζί τους, ο Στέλιος Ρόκκος πήρε τον λόγο και του είπε ότι εφόσον διαφωνεί με όλα όσα ακούγονται, και εκείνοι έρχονται σε πολύ δύσκολη θέση, μιας και δεν μπορούν να τον βοηθήσουν σε κάτι που εκείνος δεν μπορεί να πιστέψει έτσι και αλλιώς.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved