Media

Ουρανία: Τα συγκινητικά λόγια της Δανάης Μπάρκα μετά την παράσταση – Η αφιέρωση στη γιαγιά της

Gossip-tv Team

Η παράσταση «Ουρανία» έκανε πρεμιέρα ξανά στο Θέατρο Μικρό Παλλάς και η Δανάη Μπάρκα έδωσε τον καλύτερό της εαυτό επί σκηνής και εκεί ήταν οι δικοί της άνθρωποι.

Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη» ερμηνεύει τον επιτυχημένο μονόλογο του Γεράσιμου Ευαγγελάτου σε σκηνοθεσία του Γιώργου Σουλεϊμάν, τέσσερα χρόνια μετά το πρώτο του ανέβασμα.

Ο μονόλογος του Γεράσιμου Ευαγγελάτου καταγράφει με τρυφερότητα και χιούμορ την πορεία ενός νέου ανθρώπου, σε έναν κόσμο που δεν κατανοεί.

Ο Γιώργος Σουλεϊμάν προσεγγίζει με ευαισθησία τις πιο κρυφές πτυχές μιας αιχμηρής προσωπικότητας με την Δανάη Μπάρκα στον ομώνυμο ρόλο να εναλλάσσει πρόσωπα και συναισθήματα δημιουργώντας μια ηρωίδα που ταυτίστηκε μαζί της κι έμεινε χαραγμένη στο μυαλό και την καρδιά των θεατών.

Στον ρόλο της μητέρας ακούγεται η φωνή της Μαρίας Καβογιάννη.

Η μαμά της Δανάης Μπάρκα, Βίκυ Σταυροπούλου, συγκινημένη από την παράσταση, είπε: «Είχα μια γλυκιά αγωνία. Δεν φανταζόμουν ότι μόλις δύο χρόνια μετά θα έχει ωριμάσει τόσο πολύ πάνω τη σκηνή. Πραγματικά τα έχασα».

Η ίδια αναφέρθηκε και στην αφιέρωση που έκανε η Δανάη στη γιαγιά της. «Ρημάχτηκα με την αφιέρωση στη μαμά μου. Είμαι σίγουρη ότι η μαμά μου με αυτό πήρε άλλα 10 χρόνια ζωής. Της εύχομαι να έχει την υγείας και να με κάνει την θαυμάζω για πολλά χρόνια ακόμα».

Και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, τόνισε: «Την έχω ξαναδεί. Σε αυτή την περίπτωση καλύτερα να μιλήσουν οι άλλοι» ανέφερε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και συνέχισε: «Έδειξε η Δανάη για μια ακόμη φορά πόσο ευαίσθητο πλάσμα είναι».

Στην παράσταση βρέθηκαν ακόμη, πολλοί φίλοι και συνεργάτες της Δανάης Μπάρκα, αλλά και πρόσωπα του Mega για να την στηρίξουν.

Η Δανάη Μπάρκα υπογράμμισε μετά το τέλος της πρεμιέρας:
«Δεν είναι λυπητερή παράσταση. Είναι για ένα κορίτσι που νιώθει εμπιστοσύνη και ανοίγει την καρδιά της. Η μαμά συγκινείται και που με βλέπει στο Πάμε Δανάη. Η ζωή μου ολόκληρη είναι αφιερωμένη στη γιαγιά μου».

Και πρόσθεσε: «Η βασική διαφορά είναι η Δανάη. Η Ουρανία είναι λίγο θαρραλέα μάλλον. Και αυτό χαροποίησε πολύ τους θεατές. Από αυτόν τον ρόλο έχω πάρει την θέληση για ζωή».

Δείτε το βίντεο παραπάνω από την εκπομπή, Πάμε Δανάη!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved