Media

Ελένη Μενεγάκη: Άλλαξε τη ροή της εκπομπής της – «Δεν μπορούμε να κλείσουμε τα μάτια μας…»!

Gossip-tv Team

H Ελένη Μενεγάκη αποκάλυψε στην έναρξη της εκπομπής της την αλλαγή που έχει κάνει στη θεματολογία της με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας μετά και την προφυλάκιση της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σε ειδικό κελί στις γυναικείες φυλακές του Κορυδαλλού βρίσκεται από το πρωί, προφυλακισμένη η Ρούλα Πισπιρίγκου, απομονωμένη από τις άλλες κρατούμενες που κατά τη μεταγωγή της στις φυλακές της φώναζαν «φόνισσα» και «να πεθάνει». Τοποθετήθηκε στην ίδια πτέρυγα με την 17 Νοέμβρη. Χθες, έπειτα από 5 ώρες απολογίας η ανακρίτρια αποφάσισε την προφυλάκισή της, καθώς δεν έπεισε με τις απαντήσεις της. Πλέον η υπόθεση της δολοφονίας της Τζωρτζίνας αλλά και του θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας έχει πάρει το δρόμο της διερεύνησης και τις επόμενες ημέρες αναμένονται εξελίξεις.

Η Ελένη Μενεγάκη: «Καλώς μας ήρθατε μεν, αλλά ενώ έχουμε όλη την καλή διάθεση, όλη την όρεξη να μπούμε σε θέματα πιο χαλαρά και θα μπούμε, δεν μπορούμε όμως να κλείσουμε τα μάτια μας στο θέμα το οποίο πρωταγωνιστεί και τρέχει, όπως λέμε, και μέχρι τώρα που μιλάμε…

Με άλλη θεματολογία ξεκινήσαμε που τα συζητάμε από το πρωί με τους ανθρώπους της εκπομπής και μέχρι να φτάσει αυτή εδώ η ώρα ήδη έχουν μπει άλλα, άλλα και κανείς δεν ξέρει που πάει και που φτάνει αυτό το θέμα…»!

Δείτε το βίντεο παραπάνω!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved