Media

Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός: Το διαζύγιο των γονιών του και ο ρόλος- έκπληξη στα «Τρία Μίλια»

Gossip-tv Team

Ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις και μίλησε για όλους και για όλα, αλλά και για το διαζύγιο των γονιών του, που ήταν κάτι που τον σημάδεψε πολύ. 

Ο νεαρός ηθοποιός δηλώνει ότι έχει μεγαλώσει με το θέατρο, μιας και οι δυο του γονείς είναι του συγκεκριμένου αντικειμένου και κυρίως για αυτόν τον λόγο, παρακολουθούσε από πολύ μικρή ηλικία πολυάριθμες θεατρικές παραστάσεις, κάτι που τον οδήγησε στην υποκριτική.

Ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός, γιος του Στέλιου Κρητικού, παραχώρησε τηλεοπτικές δηλώσεις στην πρωινή εκπομπή του Star, Breakfast at Star, και υπήρξε άκρως αποκαλυπτικός σχετικά με την νέα σειρά του καναλιού "Τρία Μίλια", στην οποία επρόκειτο να πρωταγωνιστήσει. Ο ίδιος είπε ότι έχει πολύ άγχος για όλο αυτό, ενώ παράλληλα δηλώνει ενθουσιασμένος γιατί είναι η πρώτη του τηλεοπτική δουλειά και νιώθει πολύ έτοιμος για αυτό το βήμα.

Παράλληλα, ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός μίλησε και για το διαζύγιο των γονιών του, ένα γεγονός που του ήταν πολύ δύσκολο να δεχτεί σε αρχικό επίπεδο, μιας και δεν μπορούσε να το πιστέψει. Βέβαια, όπως αναφέρει, τα πράγματα έχουν αλλάξει εντελώς, μιας και οι δυο του γονείς προστάτευσαν τα παιδιά και δημιούργησαν ένα πολύ καλό κλίμα, το οποίο και είχαν πραγματικά πολύ ανάγκη.

Όπως ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Για μένα ο Στέλιος Κρητικός είναι απλά ο μπαμπάς μου και ο Άρης ο αδερφός μου. Δεν ξέρω εσείς πως τους βλέπετε. Δεν τσακωνόμαστε. Μπορεί να διαφωνήσουμε αλλά θα τα λύσουμε όλα με τη συζήτηση. Το ωραίο είναι ότι χτίσαμε ένα πολύ όμορφο κλίμα και με την καινούργια σύντροφο του μπαμπά και τον καινούργιο σύντροφο της μαμάς... Γενικά είμαστε πάρα πολύ αγαπημένοι όλοι μεταξύ μας. Μας προστάτευσαν πάρα πολύ και έχουμε πολύ όμορφες εμπειρίες από όλο αυτό. Έχει να κάνει και με την οπτική γωνία που βλέπεις το κάθετί. Είναι ένας χωρισμός. Το ζήσαμε πολύ ήπια και δεν μας έχει μείνει κάποιο τραύμα από όλο αυτό. Δυσκολεύτηκα να πιστέψω ότι μου συμβαίνει.

Ήταν η περίοδος που οι παρέες μου είχαν όλοι γονείς που είχαν χωρίσει και ένιωθα περήφανος που οι δικοί μου γονείς ήταν μαζί. Θεωρούσα δεδομένο ότι δε θα χωρίσουν. Εκεί την πάτησα με τον εαυτό μου και την ψυχολογία μου. Μόλις το συνειδητοποίησα είπα, «οκ κουλ, πάμε παρακάτω»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε ο Μιχαήλ Άγγελος Κρητικός παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved