Media

Ο γάμος Ρούλας- Μάνου και η καταγγελία στο «Χαμόγελο του Παιδιού»- Πώς συνδέονται τα γεγονότα!

Gossip-tv Team

Όσο περνούν οι μέρες και μετά την αναγγελία της προφυλάκισης της Ρούλας Πισπιρίγκου, οι εξελίξεις που βλέπουν το φως της δημοσιότητας δείχνουν να είναι καταιγιστικές. 

Στο θρίλερ που παρακολουθούμε τις τελευταίες εβδομάδες με τον θάνατο των τριών παιδιών στην Πάτρα, όλα όσα βγαίνουν στο φως είναι σοκαριστικά και προκαλούν ανατριχίλα.

Σε ρεπορτάζ που προβλήθηκε στην εκπομπή T-live, ο απεσταλμένος της εκπομπής στη Πάτρα, έφερε στο φως μια πολύ σοβαρή αποκάλυψη, η οποία είχε να κάνει με το χρονικό της καταγγελίας που έγινε για την Τζωρτζίνα και την σωματική κακοποίησή της στο "Χαμόγελο του Παιδιού" σε σχέση με τον γάμο της Ρούλας Πίσπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη.

Πολύ πιο συγκεκριμένα, η επίσκεψη του κοινωνικού λειτουργού στο σπίτι της οικογένειας Δασκαλάκη συνέβη οκτώ ημέρες πριν από τον γάμο του ζευγαριού και η Τζωρτζίνα τότε ήταν λιγότερο από ενός έτους, ήταν μόλις εννέα μηνών. Πολύ πιο συγκεκριμένα, η καταγγελία πραγματοποιήθηκε τον Αύγουστο του 2014 στο "Χαμόγελο του Παιδιού", το οποίο και ενημέρωση την Εισαγγελία Ανηλίκων, οι οποίοι με την σειρά τους, ενημέρωσαν την κοινωνική υπηρεσία του Δήμου Πατραίων.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, στις 26 Σεπτεμβρίου, ο κοινωνικός λειτουργός επισκέφθηκε το σπίτι της οικογένειας, για να καταγράψει την έκθεσή του, ενώ αφού παντρεύτηκε το ζευγάρι, τέσσερις ημέρες αργότερα απεστάλη ο φάκελος στην Εισαγγελία των Πατρών. Η έκθεση δεν ανέφερε ότι υπήρξε κάτι περίεργο.

Τέλος, ο δημοσιογράφος έθεσε το ερώτημα του ότι η επίσκεψη του κοινωνικού λειτουργού γίνεται κατόπιν ραντεβού και άρα και κατόπιν ενημέρωσης της οικογένειας, οπότε και αυτό έχει την δική του σημασία στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved