Media

Survivor: «Λύγισαν» όλοι με το βίντεο της κόρης του Τάκη- Τα τρυφερά του λόγια για τον πατέρα του!

Gossip-tv Team

Survivor: Στο σημερινό επεισόδιο και μετά την κατάκτηση του επάθλου επικοινωνίας από τους Μπλε, η ομάδα τους έζησαν φοβερές συγκινήσεις. 

Είναι το αγαπημένο ριάλιτι επιβίωσης, το οποίο και οι τηλεθεατές παρακολουθούν τα τελευταία χρόνια διαρκώς, μιας και δεν μπορούν να χάσουν επεισόδιο.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 5 Απριλίου είδαμε ότι μετά από έναν πολύ απαιτητικό αγώνα, η ομάδα των μαχητών κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας και απόλαυσε όλο αυτό που ακολούθησε. Μια από τις πολύ δύσκολες στιγμές του επεισοδίου ήταν η τραγική είδηση του θανάτου του πατέρα του Τάκη Καραγκούνια, κάτι το οποίο καταρράκωσε τον παίκτη, ο οποίος δεν μπορούσε και να το πιστέψει, ακόμα και αν οι συμπαίκτες του προσπάθησαν πολύ να του συμπαρασταθούν.

Στο έπαθλο της επικοινωνίας, είδαμε ότι οι Μαχητές είδαν μηνύματα απο τα αγαπημένα τους πρόσωπα σε μορφή βίντεο, κάτι που έκανε τους περισσότερους να ξεσπάσουν σε κλάματα. Μάλιστα, όταν ήρθε η ώρα του Τάκη, η κόρη του, Ραφαήλια, εμφανίστηκε στην οθόνη να κάνει ιππασία, με το άλογό της.

Ο Τάκης Καραγκούνιας δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν η κόρη του του είπε το πόσο πολύ τον αγαπάει, μιας και η φωνή της και το μήνυμά της ήταν εκείνο που ο ίδιος χρειαζόταν, για να νιώσει έστω και λίγο καλύτερα. Μετά το μήνυμα της κόρης του, ο Τάκης Καραγκούνιας είπε: "Αγάπη μου, σήμερα το μήνυμά σου, συμπίπτει με την είδηση του θανάτου του παππού σου. Θέλω να ξέρεις ότι σε αγαπούσε πάρα πόλύ. Θέλω να σου πω να τον θυμάσαι με αγάπη και ότι θα σε σκέφτεται και θα σε προσέχει από εκεί ψηλά. Εγώ θα κάνω τα πάντα για εσένα και θα είμαι πάντα δίπλα σου και όπου βγει."

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved