Media

Λούκας Γιώρκας: «Το X Factor ήταν η πόρτα που άνοιξε για να μπω στον χώρο»

Gossip-tv Team

Ο πρώτος νικητής του X Factor, Λούκας Γιώρκας μιλά στην «Ελένη» για την ευκαιρία που του δόθηκε μετά τη συμμετοχή του σε αυτό, αφηγείται πως ήταν τα παιδικά του χρόνια σε μια οικογένεια με 4 παιδιά, ενώ εξηγεί πως ως πρωτότοκος υπήρξε πρότυπο για τα αδέλφια του.

Ο Λούκας Γιώρκας, αναφέρθηκε στην αναγνώριση που πήρε από τη συμμετοχή του στο X-Factor, καθώς υπήρξε ο πρώτος νικητής του show στην Ελλάδα.

«Σε καμία περίπτωση δεν είχα στο μυαλό μου όσα θα ακολουθούσαν μετρά το X-Factor. Ήταν η πόρτα που άνοιξε για να μπω σε αυτόν τον χώρο. Πλέον είναι ο μοναδικός δρόμος για να κάνει ένα παιδί πιο γρήγορα βήματα. Δεν ξέρω κατά πόσο η θέση έχει σημασία πέραν του γοήτρου. Η πορεία που ξεδιπλώνεται μπροστά σου μετά έχει την ίδια αφετηρία. Είναι η πρώτη φορά που συνεργάζομαι με τον Φοίβο με το τραγούδι «Αν μ αγαπάς». Σου εμπνέει μια σιγουριά», ανέφερε αρχικά.

Μεταξύ άλλων ο τραγουδιστής μίλησε και για την οικογένειά του.

«Δεν μπορώ να καταλάβω πως τα κατάφερε η μητέρα μου με 4 γιους. Ήμασταν άτακτα παιδιά, αλλά τώρα της φερόμαστε «βασιλικά». Είμαι μακριά από την οικογένειά μου 17 χρόνια. Μεγαλώσαμε χωριστά και μου λείπουν. Οι γονείς μου είναι η δύναμη μου. Βιώνεις στερήσεις σε μια οικογένεια με πολλά παιδιά. Εγώ ως πρωτότοκος αποτέλεσα παράδειγμα προς μίμηση εν αγνοία μου», πρόσθεσε.

«Βιώνεις στερήσεις σε μια οικογένεια με πολλά παιδιά. Εγώ ως πρωτότοκος αποτέλεσα παράδειγμα προς μίμηση εν αγνοία μου. Πολλές φορές έχω πει ότι υπήρξα άσχημο παράδειγμα για τα αδέλφια μου, γιατί όταν έκανα τις επαναστάσεις μου έβλεπαν. Για τα καλά που πράττω έχουν την ευθύνη οι γονείς μου. Όταν παρεκτρέπομαι την έχω εγώ», επεσήμανε ο Λούκας Γιώρκας.

Ο Λούκας Γιώρκας και οι συνεργάτες του ετοιμάζουν την τρίτη ταινία για την καμπάνια «Το μυστικό της νίκης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved