Media

MasterChef: Ανατρεπτικές εξελίξεις και ευχάριστες εκπλήξεις - Σάστισαν οι παίκτες με την ανακοίνωση

Gossip-tv Team

MasterChef: Η ανακοίνωση του Κουτσόπουλου άφησε  άφωνους τους παίκτες.

«Πράσινη Εβδομάδα» για το MasterChef 2022 και οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, υποδέχτηκαν τους διαγωνιζόμενους σε μια από τις μεγαλύτερες καθετοποιημένες μονάδες παραγωγής, συσκευασίας και διανομής βιολογικών προϊόντων, για την Ομαδική Δοκιμασία της εβδομάδας.

Η επιστροφή της Ελπίδας Μορφούλη, του Νίκου Μπέρκα, του Δημήτρη Ταϊρίδη και της Βασιλικής Δροσάτου στο διαγωνισμό έφερε νέα δεδομένα, αφού οι τέσσερις τους δεν φέρουν διακριτικά ομάδας στις ποδιές τους.

Ο Παναγιώτης είχε το πλεονέκτημα να χωρίσει από την αρχή τις δύο Ομάδες. Δεν έκανε όμως μεγάλες αλλαγές, πήρε στην Κόκκινη Ομάδα την Ελπίδα και τον Νικήτα και άφησε τους υπόλοιπους στην Μπλε. Νέοι αρχηγοί ο Γιάννος για τους Κόκκινους και ο Βασίλης για τους Μπλε.

Η νίκη σε αυτή τη δοκιμασία είναι πιο σημαντική από κάθε άλλη φορά. Ανατρεπτικές εξελίξεις και ευχάριστες εκπλήξεις περιμέναν τους νικητές, αφού τα μέλη της νικήτριας ομάδας θα κερδίσουν σημαντικά δώρα και κάποιος ένα μεγάλο έπαθλο, ενώ δεν θα υπάρξει αποχώρηση αυτήν την εβδομάδα, όπως τους ανακοινώθηκε.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved