Media

Νίκος Πολυδερόπουλος: Η περιπέτεια με τον κορονοϊό και ο λόγος που επισκέπτεται το Άγιο Όρος

Gossip-tv Team

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε απόψε στο «The 2Night Show» τον Νίκο Πολυδερόπουλο.

Ο γοητευτικός ηθοποιός μίλησε για την τηλεοπτική επιστροφή του στη Ελλάδα, με τη σειρά «Μόλις χθες», περιέγραψε τα παιδικά του χρόνια και τη σχέση του με τα τρία αδέρφια του που είναι πολύ ξεχωριστή. Ο ίδιος αναφέρθηκε στην περιπέτεια του με τον κορονοϊό ενώ μοιράστηκε τις ανησυχίες του για την εποχή που ζούμε και αποκάλυψε ποιο είναι το μέρος που αποτελεί το δικό του «καταφύγιο» ψυχής.

«Κόλλησα δυο φορές κορονοϊό. Το ανοσοποιητικό μου ήταν πεσμένο και ξανακόλλησα. Φοβήθηκα λίγο επειδή έχω άσθμα. Τις πρώτες ημέρες ζορίστηκα, δεν πήγα όμως στο νοσοκομείο. Δεν ξέρω κιόλας αν θα πήγαινα, ήθελα να το ξεπεράσω. Δεν ήθελα γενικά να μπω σε αυτή τη διαδικασία», είπε.

Σχετικά με το μέρος εκείνο που τον κάνει να ηρεμεί και θεωρεί πως είναι το καταφύγιο του, ο Νίκος Πολυδερόπουλος είπε: «Όταν φας χαστούκια στη ζωή σου, αρχίζει και συνειδητοποιείς ότι μέσα σου έχεις μια δύναμη που είναι υπερδύναμη. Οπότε αν το καταλάβεις δεν εξαρτάσαι από τίποτα άλλο πέρα από τον εαυτό σου», είπε και εξήγησε τους λόγους που συχνά επισκέπτεται το Άγιο Όρος.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved