Media

Πισπιρίγκου: Κρατούμενη από τις φυλακές Κορυδαλλού αποκαλύπτει: «Δεν έχει πέσει σε κατάθλιψη»

Gossip-tv Team

Η Ρούλα Πισπιρίγκου εδώ και μερικές μέρες βρίσκεται προφυλακισμένη στις φυλακές Κορυδαλλού καθημερινά ακούγονται πάρα πολλά για το πως περνάει τον χρόνο της μέσα στο κελί.

Στην εκπομπή Super Κατερίνα μίλησε μία κρατούμενη των φυλακών και αποκάλυψε τι ισχύει και τι όχι σχετικά με όλα όσα λέγονται για την 33χρονη.

Πιο συγκεκριμένα δήλωσε:«Την βάλανε στην ΣΤ’ είναι φάτσα από εκεί που είναι η 17η Νοέμβρη κάποιοι από αυτούς, δηλαδή είναι ακριβώς φάτσα. Είναι μόνη της στο κελί, δεν υπάρχουνε πολλά πολλά ούτε της φωνάξανε που λένε οι άλλες και… αυτά είναι μετά συγχωρήσεως αρλούμπες. Σιγά τώρα, εδώ ωραία άσ’ την εκεί μέσα θα είναι θα κάτσει κάμποσους μήνες μέχρι να γίνει η δίκη της, μόνη της είναι στο κελί, την φυλάν απ’ έξω, ναι… ναι είναι σωφρονιστικός και την φυλάει βλέπει, παρακολουθεί, ανοίγει και το πορτάκι».

Και πρόσθεσε:«Αυτή τρώει κανονικά, δεν φαίνεται ότι έχει πέσει και στην κατάθλιψη τη μαύρη, τουλάχιστον αυτό… έτσι μας λένε εμάς και το ξέρουμε και βγαίνει ήδη… και κάποια στιγμή βγήκε εχθές. Μόνη της είναι σε έναν χώρο στο προαύλιο και προαυλίζεται. Είναι μόνη της, δεν έχει με καμία επαφή. Ούτε καμία της φώναξε και της είπε κάτι, όχι, όχι. Εμείς ξέρουμε ότι αυτή την φυλάνε, είναι κι άλλες μόνες τους δεν είναι ότι υπάρχει μια ιδιαίτερη μεταχείριση, όχι καθόλου. Είναι και κάποιες άλλες μόνες τους για διάφορα θέματα και για ψυχολογικά. Δεν είναι απομόνωση μη νομίζετε ότι την έχουν βάλει και… προστασία είναι μη τυχόν και κάνει κάτι αυτή στον εαυτό της γιατί οι άλλες δεν θα δώσουν τώρα σημασία ακούστε που σας λέω».

Τέλος συμπλήρωσε:«Γι’ αυτό και την φυλάει πάντα ένας υπάλληλος απ’ έξω. Και να σου πω και κάτι; Αυτό που λένε ότι δεν έγινε, ότι φώναξε και άρχισε να χτυπιέται και να κάνει μόλις μπήκε μετά από καμιά ώρα μιάμιση αφού είχε πάει είχε δώσει τα πράγματά της, είχε πάρει τη φόρμα της και όλα τα απαραίτητα, τα μαξιλάρια και τα λοιπά από τη διεύθυνση τέλος πάντων. Αυτό που έγινε και άρχισε να χτυπιέται και να φωνάζει και λένε ότι δεν έγινε, έγινε! Έγινε, το κάνουν πολλές γιατί συνειδητοποιούν μόλις μπουν μέσα στο κελί ότι πια τα πράγματα δεν είναι έτσι όπως τα πιστεύανε. Εκεί αρχίζεις και βλέπεις τι σε περιμένει και τι ακριβώς συμβαίνει».

Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved