Media

Ρούλα Πισπιρίγκου: Όταν ως διαιτητής μιλούσε για το μέλλον των παιδιών της (Video)

Gossip-tv Team

Βίντεο - ντοκουμέντο δείχνει τη Ρούλα Πισπιρίγκου, όταν ήταν διαιτητής ποδοσφαίρου, να σφυρίζει σε γήπεδα όπου γνώρισε τον Μάνο Δασκαλάκη. 

Τα τελευταία λεπτά της συνέντευξης προκαλούν ανατριχίλα, με την τότε 27χρονη γυναίκα να μιλά για το μέλλον των δύο - μέχρι τη στιγμή εκείνη - παιδιών της.

Πέντε χρόνια πριν και η Ρούλα Πισπιρίγκου δίνει συνέντευξη σε τοπικό μέσο. Δηλώνει ενθουσιασμένη με το επάγγελμα που κάνει, είναι μια γυναίκα διαιτητής και μιλά τόσο για τη γνωριμία με τον Μάνο Δασκαλάκη όσο και για το μέλλον που θα ήθελε για τα δύο τότε κορίτσια τους.

Χαρακτηρίζει ως την πιο καλή στιγμή της καριέρας της τη γνωριμία της με τον τότε σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη.

«- Καλές στιγμές είχες στο γήπεδο;

-Εκτός του ότι γνώρισα τον άντρα μου που είναι από τις πιο καλές στιγμές της ζωής μου, ήταν πιστεύω όλες. Ήτανε πριν τρία χρόνια των Φώτων στο γήπεδο των προσφυγικών, ήταν ο τερματοφύλακας και διαρκώς μιλούσε με μένα που ήμουν linesman. Στα συγχαρητήρια που μου έδωσε εκεί τον γνώρισα καλύτερα», δήλωνε τότε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Κι όταν η κουβέντα φτάνει στα δύο κορίτσια της οικογένειας, τα λόγια της 33χρονης προκαλούν ανατριχίλα. Δήλωνε ενθουσιασμένη με το ενδεχόμενο η κόρη της να πάρει το δικό της δρόμο.

«- Αν έρθει η κόρη σου και σου πει μαμά θέλω να το κάνω κι εγώ θα της έλεγες κάντο;

-Βεβαίως ο αθλητισμός είναι υγεία άρα θα της έλεγα κάντο. Η κόρη μου η μεγάλη τρελαμένη με την μπάλα οπότε τη βλέπω να γραφτεί ποδόσφαιρο. Οπότε με δύο γονείς μέσα στο γήπεδο κάποια από τις δύο θα το επιλέξει», συνέχιζε.

Η αγάπη της Τζωρτζίνας για το ποδόσφαιρο φαινόταν και από ερασιτεχνικά βίντεο που είχαν δει το φως της δημοσιοότητας.

Τελικά, το νήμα της ζωής των τριών κοριτσιών κόπηκε γρήγορα και άδικα με το πανελλήνιο να παρακολουθεί συγκλονισμένο τις εξελίξεις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved