Media

Μάνος Δασκαλάκης: Είχε δηλώσει συμμετοχή και στο House Of Fame 3 μήνες μετά τον ερχομό της Ίριδας

Gossip-tv Team

Μια νέα πληροφορία για τον Μάνο Δασκαλάκη είδε το φως της δημοσιότητας μέσα από την εκπομπή Super Κατερίνα.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής ο Μάνος Δασκαλάκης εκτός από τη δήλωση συμμετοχής στο X Factor, 3 μήνες μετά τη γέννηση της Ίριδας είχε δηλώσει συμμετοχή και στο ριάλιτι του Open «House OF Fame».

Παράλληλα ο Μάνος Δασκαλάκης όπως αποκάκυψε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου στον «αέρα» της εκπομπής είχε ζητήσει βοήθεια από γνωστό τραγουδιστή της Πάτρας να τον προετοιμάσει ώστε να περάσει τις οντισιόν.

Ο ίδιος εκείνη την περίοδο ήταν χαρούμενος γιατί είχε γεννηθεί η Ίριδα και ήθελε να ασχοληθεί με το τραγούδι λαμβάνοντας μέρος σε ένα ριάλιτι το οποίο θα μπορούσε να του δώσει την ευκαιρία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

«Παραδέχτηκε ότι πράγματι πήγε στο X Factor το φετινό και μάλιστα η Ρούλα ήταν αυτή η οποία δήλωσε τη συμμετοχή για εκείνον. Το ζευγάρι περνούσε από κοινού τη δοκιμασία στην οποία βρισκόταν η Τζωρτζίνα και ακριβώς επειδή η Τζωρτζίνα, όπως ο Μάνος μου είπε, ήταν πολύ μεγάλη του θαυμάστρια και το έκανε στην πραγματικότητα για εκείνη. Όταν η Τζωρτζίνα ήταν καλά πολλές ήταν οι φορές που τον παρακίνησε να δηλώσει συμμετοχή στο παιχνίδι και του έλεγε "μπαμπά να πάμε και μαζί"», είχε μεταφερθεί στο Πρωινό αναφορικά με την οντισιόν του στο Χ Factor

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved