Media

Αλήθειες με τη Ζήνα - Πισπιρίγκου: Στις φυλακές Κορυδαλλού η μητέρα και η αδερφή της κατηγορούμενης

Gossip-tv Team

Πριν λίγη ώρα έγινε το πρώτο επισκεπτήριο της Ρούλας Πισπιρίγκου - Συνάντησε την μητέρα και την αδελφή της η κατηγορούμενη! 

Το μεσημέρι της Παρασκευής η 33χρονη κατηγορούμενη δέχθηκε επισκεπτήριο από την μητέρα της, Ελένη και την αδερφή της, Δήμητρα και τον πατριό της.

Οι δύο γυναίκες συνοδευόντουσαν από τους δικηγόρους της Ρούλας Πισπιρίγκου και δεν έκαναν καμία δήλωση στις τηλεοπτικές κάμερες.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα

Την ίδια ώρα μια νέα μαρτύρια σοκάρει. Σε μία καταγγελία προχώρησε μια καφετζού που είχε επισκεφτεί στο σπίτι της τη Ρούλα Πισπιρίγκου.

Η καφετζού αποκάλυψε στην εφημερίδα Πελοπόνησσος μία ερώτηση που της έκανε η 33χρονη που τη σόκαρε. Η Α.Ν. της είπε κάποια πράγματα και τότε με ψυχρό ύφος η Ρούλα Πισπιρίγκου την ρώτησε:

«Να σου πω, αν αρρωστήσει το παιδί, αυτός θα έρθει πίσω»; Η γυναίκα έπαθε σοκ. Νόμιζε ότι της το έλεγε χάριν αστειότητος. «Δεν ξέρω αν θα γυρίσει αυτός σε σένα, αλλά είναι βέβαιο ότι θα ενδιαφερθεί για τα παιδιά, όπως θα έκανε κάθε πατέρας. Ακόμη κι αν είναι χωρισμένος…» της απάντησε. «Ναι, καλά καλά…» ήταν η ανταπάντηση της Πισπιρίγκου.

Και αμέσως πέρασε στη δεύτερη ερώτηση: «Ξέρεις κανέναν που να δέρνει για να τον κάνει τόπι στο ξύλο εκ μέρους μου; Θα σε κάνω χρυσή» της είπε. Για να λάβει την απάντηση: «Αυτά δεν γίνονται».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved