Media

Πάτρα: Τα στοιχεία που δείχνουν ανθρωποκτονία ως αιτία θανάτου της Μαλένας και της Ίριδας

Gossip-tv Team

Πάτρα: Σύμφωνα με την νεκροψία στην Μαλένα και στην Ίριδα υπάρχει ένα παθολογικό υπόστρωμα, συγκεκριμένα, στην Μαλένα η λευχαιμία και στην Ίριδα η αγενεσία φλεβόκομβου, δήλωσε στο «Τι λες τώρα!» ο ιατροδικαστής Παντελής Αλεξάνδρου.

Ο κ. Αλεξάνδρου αναφέρθηκε σε εκείνα τα στοιχεία που δείχνουν πως οι θάνατοι της Μαλένας και της Ίριδας οφείλονται σε ανθρωποκτονία.

«Αυτό που διαπιστώσαμε είναι ότι υπήρχε κυάνωση ονύχων, δηλαδή τα νύχια είναι μπλε. Δεύτερον, υπήρχε πνευμονικό οίδημα. Τρίτον, υπήρχε συμφόρηση στον εγκέφαλο. Τέταρτον, στην Μαλένα έχουμε κενοτοπιώδη εκφύλιση στο ήπαρ. Πέμπτον, έχουμε μία διαδικασία από ατ επιμέρους αυτά στοιχεία όπου δεν μπορούμε να εξηγήσουμε γιατί έχει επελθει αυτό το πράγμα, οπότε βλέπουμε τι νοσήματα υπήρχαν για να τα αποκλείσουμε. Εφόσον δεν υπάρχουν αυτά τα επιμέρους στοιχεία για τα νοσήματα που θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα υποξικό περιβάλλον, τι μένει; Ο εξωτερικός παράγοντας», δήλωσε.

Να σας θυμίσουμε ότι η 33χρονη μητέρα, η Ρούλα Πισπιρίγκου είναι κατηγορούμενη για τον θάνατο της μεγαλύτερης κόρης της Τζωρτζίνας, και αναμένονται εξελίξεις σχετικά με τον θάνατο και των άλλων δύο παιδιών τις επόμενες μέρες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved