Media

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης για metoo: «Τι μίσος να διαχωριστούμε μεταξύ μας»

Gossip-tv Team

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα!» ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης.

Ο ηθοποιός ανέφερε: «Εκφράζω αμέσως αυτό που νιώθω. Θα πω τώρα στους συναδέλφους μου πόσο ανάγκη τους έχω και πόσο τους ευχαριστώ, γιατί μετά αν φύγουν το αφήσαμε. Αν κάτι είναι δυσάρεστο, δε θα είμαι προσβλητικός. Θα πω ‘σήκω πάλι και ξαναπροσπάθησε’».

Και συμπληρώνει: «Δεν είναι τρομερό που συζητάμε για τον Λιγνάδη και τον Φιλιππίδη, ενώ θα μπορούσαν να υπάρχουν 1.500 ακόμα περιπτώσεις; Φοβηθήκαμε να μιλήσουμε για να μη χάσει κάποιος τη δουλειά του, τη ζωή του, την ταυτότητά του. Έλεγαν πως αν δε μιλάς, είσαι μαζί με τους θύτες. Τι μίσος να διαχωριστούμε μεταξύ μας, ενώ θα έπρεπε να λύσουμε το πρόβλημα; Τελικά δεν ήμασταν έτοιμοι να διαχειριστούμε με ευγένεια, τον τρόπο συμπεριφοράς απέναντι σε ένα τέτοιο πρόβλημα».

Ο ηθοποιός αποκαλύπτει τι θα ήθελε να κάνει που δεν έχει ακόμη καταφέρει.

«Θέλω να με πάει ένα αεροπλάνο στα σύνορα της Αλάσκας, να μου δώσουν μια μοτοσυκλέτα και να φτάσω στη Γη του Πυρός».

Όσο για την προσωπική του ζωή:

«Είναι πολύ τιμητικό να σου λένε ότι αρέσεις στο γυναικείο φύλο, αλλά δε με ενδιαφέρει τόσο. Είναι βαρετή η ζωή μου. Διάβασμα, γράψιμο, χιλιόμετρα, βενζίνη, καστορέλαιο. Το σπίτι μου είναι γεμάτο βιβλία, πράγματα, στυλό, πέντε μπουκάλια κάπου. Αν ανοίξεις την ντουλάπα μου είναι στην ‘πένα’. Ζω με έναν υπέροχο σκυλάκο και έρχονται και οι φίλοι μου κατά καιρούς, οπότε τα κάνω όλα. Από τα 17 ζω μόνος μου».

Ο ηθοποιός πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Αινιγματικές Παραλλαγές» στο ίδρυμα «Μιχάλης Κακογιάννης».

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή, Τι λες τώρα!

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved