Media

Τ! Φάση;- Τρελό γέλιο με την παίκτρια που ζωγράφισε το πρόσωπο του άντρα της- Έβγαλαν και selfie!

Gossip-tv Team

Τ! Φάση: Στο σημερινό επεισόδιο (10-4) παρακολουθήσαμε την Μαργαρίτα να κάνει τα πάντα, με σκοπό να κερδίσει το μεγάλο έπαθλο των 3.000 ευρώ. 

Είναι το αγαπημένο παιχνίδι, το οποίο και οι τηλεθεατές, από την πρώτη στιγμή της προβολής του, το παρακολουθούν ανελλιπώς και χωρίς να χάνουν επεισόδιο.

Στο επεισόδιο της Κυριακής 10 Απριλίου είδαμε την Μαργαρίτα, η οποία και είχε πάει για φαγητό με τον άνδρα της να κάνει τα πάντα, για να κερδίσει το έπαθλο των 3.000 ευρώ. Μάλιστα, όπως είδαμε, η παίκτρια είχε και εξαιρετικές υποκριτικές ικανότητες, μιας και τα κατάφερε εξαιρετικά.

Ο Γιώργος Τσαλίκης και η Εβελίνα Νικόλιζα της είχαν ανεθέσει να κάνει τον άνδρα της Μαχαραγιά και να του ζωγραφίσει με έναν μακραδόρο μια τελειά ανάμεσα στα φρύδια του, ενώ έπρεπε να του γεμίσει και τα φρύδια και να τα κάνει όσο πιο σκούρα μπορεί. Μάλιστα, ο ίδιος στην αρχή την κοίταζε περίεργα, μιας και δεν μπορούσε να πιστέψει τις ακριβώς έκρυβε στο μυαλό της.

Η Μαργαρίτα τον κάλεσε να καθίσει δίπλα του και φυσικά ξεκίνησε να του ζωγραφίζει το πρόσωπο, με εκείνον να την παρακολουθεί άναυδος. Στο τέλος της δοκιμασίας για τα 1000 ευρώ, την οποία και η παίκτρια κέρδισε, έβγαλε και μια αναμνηστική selfie με τον σύζυγό της, λέγοντάς του χιουριστικά: "Αγάπη μου, κοίτα πόσο όμορφος είσαι!"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved