Media

Ρούλα Πισπιρίγκου: Οι νέες δηλώσεις μέσα από τη φυλακή – Ο τσακωμός και το μήνυμα που έχει κρατήσει

Gossip-tv Team

Σε νέες δηλώσεις μέσα από τη φυλακή προχώρησε η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Ο Γιώργος Σόμπολος μίλησε μαζί της και μετέφερε όλα όσα του είπε στην εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα το μεσημέρι της Δευτέρας (11-04).

«Αυτό που ζήτησε να μεταφέρουμε μέσω της εκπομπής ως προς τους διαπληκτισμούς και την κακοποίηση που αναφέρθηκε προηγουμένως μέσα στην οικογένεια με το Μάνο, ζήτησε να διευκρινίσουμε ότι ήταν απλώς ένας τσακωμός ο οποίος έγινε μπροστά στη Τζωρτζίνα», είπε αρχικά ο δημοσιογράφος και συνέχισε:

«Δεν θέλω καμία ανάμειξη σε τέτοιου είδους υποθέσεις, αν ο Μάνος έχει κάποιο πρόβλημα μαζί μου μπορεί να έρθει ανά πάσα στιγμή σε κάποιο από τα επισκεπτήρια μέσα στη φυλακή να με βρει κατά πρόσωπο και με ρωτήσει εάν εγώ ήμουν αυτή που σκότωσε τα παιδιά» είπε χαρακτηριστικά η Ρούλα Πισπιρίγκου στον Γιώργο Σόμπολο για τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Mέσα από τη φυλακή δεν έχω αφήσει το παραμικρό ενδεχόμενο ότι ο Μάνος είχε κάποιο τρίτο πρόσωπο ή έχει ευθύνες για το θάνατο των παιδιών μου…»ήταν τα λόγια της.

Σχετικά με τις φήμες για εξωσυζυγική σχέση, η 33χρονη είπε: ««Είχα χωρίσει με τον Μάνο, είχα βρεθεί με ένα άτομο όμως είχα χωρίσει και αυτό το τονίζω!», είπε ενώ αποκάλυψε και το μήνυμα που έχει από τον Μάνο Δασκαλάκη.

Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved