Media

Survivor: Οι Μπλε έσπασαν το σερί των Κόκκινων και πήραν το εισιτήριο για το πάρτι της Ένωσης!

Gossip-tv Team

Survivor: Μετά από τρεις συνεχόμενες νίκες σε αγώνες ασυλίες κατά τις οποίες συνεχώς υποδείκνυαν υποψήφιους προς αποχώρηση από την Μπλε ομάδα, οι Κόκκινοι απόψε έχασαν τον δεύτερο αγώνα ασυλίας της εβδομάδας που διανύουμε. 

Ο Τάλα ήταν εκείνος που κατάφερε να φέρει τον τελευταίο πόντο για την ομάδα του και μαζί και την ασυλία. Κάτι που σημαίνει οι Μπλε παίρνουν και το εισιτήριο για την βραδιά της Ένωσης ενώ οι Κόκκινοι θα πρέπει να μπουν στη διαδικασία της ψηφοφορίας για τον παίκτη που θα αποχωριστούν.

Οι Μπλε μετά το τέλος του τελικού ματσαρίσματος μεταξύ Τάλα και Νίκου Γιάννη πανηγύριζαν ξέφρενα καθώς ήταν πολύ σημαντική η συγκεκριμένη νίκη. Η Βρησηίδα, κατενθουσιαμένη για τη νίκη, αφιέρωσε τη νίκη της στην Ευρυδίκη, που έφυγε στην προηγούμενη αποχώρηση του παιχνιδιού.

Οι Μπλε πλέον έχουν κάθε λόγο να είναι χαρούμενοι αφού ξέρουν πως αν μη τι άλλο θα είναι όλοι μαζί στο πάρτι της Ένωσης, κάτι που όμως δεν ισχύει για τους Κόκκινους οι οποίοι σε λίγη ώρα θα πρέπει να αποφασίσουν εκείνον τον συμπαίκτη τους που θα ψηφίσουν για να επιστρέψει Ελλάδα.

Επίσης, οι Μπλε από τη χαρά τους για τη νίκη τους αποφάσισαν να κάνουν μία ανακωχή με τον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ που είναι το κόκκινο πανί για την ομάδα.

Δείτε το βίντεο με το τελευταίο ματσάρισμα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved