Media

Survivor: Αντωνόπουλος, Ανδρέαδου και Γιάννης οι υποψήφιοι για αποχώρηση μαζί με τον Εμμανουήλ!

Gossip-tv Team

Survivor: Παρά την έκκληση των Μπλε προς τους Κόκκινους να ψηφίσουν δυνατούς παίκτες ώστε να φύγει από το παιχνίδι ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, τελικά δεν εισακούστηκαν. 

Και αυτό γιατί οι Διάσημοι αποφάσισαν να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση τον Νίκο Αντωνόπουλο, έναν πολύ νέο παίκτη που και δεν έχει δείξει τις δυνατότητές του ακόμα και δεν έχει αποκτήσει το κοινό που θα μπορούσε μέσα στο παιχνίδι.

Σειρά είχαν οι υποψηφιότητες που θα έδιναν οι δύο παίκτες που κέρδισαν την ατομική ασυλία, η Σοφιάννα από τους Μπλε και ο Στάθης από τους Κόκκινους.

Η Σοφιάννα η οποία είπε ότι ο Μαρτίκας την προσέγγισε για να της ζητήσει να βγάλει εκείνον υποψήφιο προς αποχώρηση, αποφάσισε πως δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο καθώς ο Σπύρος έχει πολύ καλές επιδόσεις πλέον στον αγωνιστικό χώρο ενώ επιπλέον έχει και συναισθηματικό δέσιμο μαζί του μιας και είναι μαζί στο παιχνίδι από το ξεκίνημά του. Έτσι, αποφάσισε να βγάλει υποψήφια τη Στέλλα Ανδρεάδου.

Ο Στάθης από την πλευρά του είπε ότι δεν μπορούσε να ακουμπήσει τις γυναίκες των Κόκκινων γιατί είναι πολύ δυνατή. Έτσι, αναγκάστηκε να βγάλει υποψήφιο προς αποχώρηση τον καλό του φίλο Νίκο Γιάννη που αν και πολύ καλός στον αγωνιστικό χώρο ήταν η μόνη του επιλογή.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved