Media

Πάτρα: Τα ευρήματα στο τάμπλετ της Τζωρτζίνας – Βίντεο και κινούμενα σχέδια

Gossip-tv Team

Πάτρα: Μετά από εντολή της 18ης τακτικής ανακρίτριας, οι αρχές προχώρησαν στο άνοιγμα του τάφου της μικρής, στο κοιμητήριο των Συχαινών, όπου είχε ταφεί μαζί με το αγαπημένο της τάμπλετ. 

Οι αρχές πίστευαν πως μετά την εκταφή του τάμπλετ, θα βρίσκονταν σε αυτό στοιχεία για την περαιτέρω διερεύνηση της σκοτεινής αυτής υπόθεσης που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Τι βρέθηκε στο τάμπλετ της άτυχης Τζωρτζίνας;

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και ο δημοσιογράφος, Κωνσταντίνος Φλαμής, οι Αρχές δεν εντόπισαν κάποιο εύρημα στο tablet της Τζωρτζίνας, το οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει στην υπόθεση ή να δείξει τον δρόμο που ακολούθησε η κεταμίνη μέχρι να χορηγηθεί στο παιδί και να το οδηγήσει στον θάνατο.

Πιο συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη αποκάλυψε ότι εντοπίστηκαν 3 βίντεο, ένα με την «Πέπα το γουρουνάκι», ένα από την τηλεοπτική σειρά του MEGA, «Παρά πέντε» και ένα με τον Μάρκο Σεφερλή.

Ήταν αυτά τα οποία παρά την τετραπληγία της η μικρή παρακολουθούσε στο τάμπλετ και μάλιστα γελούσε αφού καταλάβαινε τι έβλεπε

Την ίδια ώρα ξανά από την αρχή θα εξεταστούν από τις εισαγγελικές αρχές οι αιτίες θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη, της 3,5 ετών Μαλένας, τον Ιούλιο του 2019 και της μόλις 6 μηνών Ίριδας, το Μάρτιο του 2020.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved