Media

Ρούλα Πισπιρίγκου: Βλέπει όλο το 24ωρο τηλεόραση – Τι ζήτησε να της πάνε στο κελί

Gossip-tv Team

Παραμένει σε απομονωμένο κελί του 1ου ορόφου της γυναικείας πτέρυγας η Ρούλα Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής Το Πρωινό η Ρούλα Πισπιρίγκου παραμένει σε ήρεμη κατάσταση στο κελί της ενώ είναι συνεργάσιμη.

«Από ότι φαίνεται θα παραμείνει πολύ καιρό σε αυτό το κελί προκειμένου να μην υπάρχουν προβλήματα», ανέφερε ο Τάσος Τεργιάκης στην εκπομπής ενώ έδωσε όλο το ρεπορτάζ σχετικά με τις κινήσεις της και τι άλλο έχει ζητήσει να της πάνε στο κελί μετά την τηλεόραση.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να μην αποδέχεται τις κατηγορίες ενώ δεν σιτίζεται κανονικά και αυτός είναι και ο λόγος που έχει χάσει αρκετά κιλά. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες η τηλεόραση παραμένει ανοιχτή όλο το 24ωρο με την ίδια να παρακολουθεί συνεχώς δελτία και εκπομπές, μιλάει στο καρτοτηλέφωνο συνεχώς και δεν προαυλίζεται ενώ ζήτησε να της πάνε και κάποια βιβλία από τη βιβλιοθήκη των φυλακών.

Την ίδια ώρα ο Γιώργος Λιάγκας αποκάλυψε πώς συμπεριφέρεται ο Μάνος. Αυτή τη στιγμή έχει σταματήσει να εργάζεται και σκοπεύει τις επόμενες εβδομάδες να επιστρέψει και σε καμία περίπτωση, όπως είπε ο παρουσιαστής, δεν επιθυμεί να δει τη Ρούλα αλλά ούτε και να απαντήσει σε όλα όσα λέει εκείνη μέσα από τη φυλακή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved