Media

Survivor: Μια φράση του Σοϊλέδη έκανε έξαλλη την Ασημίνα: Τα κλάματα και η απογοήτευσή της!

Gossip-tv Team

Survivor: Στον σημερινό αγώνα για την επικοινωνία και λίγο πριν την ανάδειξη του νικητή, ο Άρης Σοϊλέδης βγήκε εκτός ορίων και έκανε ένα σχόλιο, το οποίο και έκανε έξαλλη την Ασημίνα, μιας και ένιωσε προσβεβλημμένη. 

Μάλιστα, μετά το τέλος του αγώνα, ο Σπύρος Μαρτίκας υποστήριξε την Ασημίνα, λέγοντας πως σε κάθε αγώνα, όλοι πρέπει να τηρούν τα προσχήματα και να υπάρχει σεβασμός στον αντίπαλο.

Οι Μαχητές κατάφεραν τελικά να κερδίσουν το πολυπόθητο έπαθλο επικοινωνίας και να δουν φωτογραφίες από την παιδική τους ηλικία, ακούγοντας παράλληλα ηχητικά μηνύματα από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ στο τελευταίο run έπαιξε ο Γιώργος με την Ασημίνα στον τελικό στόχο, μόλις οι Μπλε κατάφεραν να πάρουν την νίκη στο flag race, εκείνος είπε χαρακτηριστικά στον συμπαίκτη του: "Δείξε τα α****ια σου".

Η φράση αυτή έκανε έξαλλη την Ασημίνα, η οποία δεν μπορούσε με τίποτα να πιστέψει ότι την έχει μειώσει τόσο πολύ ο Άρης, μιας και δεν είναι δυνατόν να γίνονται τέτοια πράγματα λίγο μετά τον αγώνα. Η Ασημίνα έβαλε τα κλάματα και δήλωσε εκτός εαυτού ακόμα και με την Σοφιάννα, η οποία δεν την στήριξε καθόλου και πήρε το μέρος του Άρη.

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα είπε η Ασημίνα παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved