Media

Τελευταία εξέλιξη: Απανωτές οι κλήσεις της Πισπιρίγκου στον Μάνο – Δεν απαντά ο Δασκαλάκης

Gossip-tv Team

Μια πληροφορία της τελευταίας στιγμής μετέδωσε στην εκπομπή Super Κατερίνα η Χρίσλα Γεωργακοπούλου αναφορικά με τις κινήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου μέσα από τη φυλακή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ η Ρούλα δεν σταματάει να τηλεφωνεί στον Μάνο Δασκαλάκη από το καρτοτηλέφωνο της φυλακής, τον καλεί συνεχώς δίχως όμως εκείνος να απαντά.

Την ίδια ώρα ο Θανάσης Κατερινόπουλος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του star με τη Μάρα Ζαχαρέα για την υπόθεση της Πάτρας και τόνισε ότι θεωρεί πως τόσο η κατηγορούμενη Ρούλα Πισπιρίγκου όσο και ο Μάνος Δασκαλάκης κινούνται συντονισμένα και μέσω των συνεντεύξεών τους στέλνουν μηνύματα ο ένας προς τον άλλον.

«Αν ο Μάνος αυτή τη στιγμή μιλήσει, την επόμενη μέρα θα αντιμετωπίσει πρόβλημα, διότι σίγουρα γνωρίζει. Μπορεί να κατηγορηθεί τουλάχιστον για παρασιώπηση εγκλήματος. Τα μηνύματα τα στέλνουν μεταξύ τους μέσω των καταθέσεων. Μόνο και μόνο το γεγονός ότι και οι δύο γονείς πήγαν στον γιατρό και του είπαν “περιορίσου στα καθήκοντα σου” δείχνει ότι κάτι άλλο υπάρχει από πίσω», είπε μεταξύ άλλων. Δες το απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved