Media

Πάνος Σόμπολος: Ο «πατριάρχης» του αστυνομικού ρεπορτάζ πιστεύει πως δεν υπάρχει τέλειο έγκλημα

Gossip-tv Team

Η εκπομπή «Ελένη» ετοίμασε ένα βίντεο - αφιέρωμα στον πολυβραβευμένο δημοσιογράφο - συγγραφέα, Πάνο Σόμπολο που τόσα χρόνια ήταν παρών στα μεγαλύτερα γεγονότα που συγκλόνισαν την κοινή γνώμη.

Γεννήθηκε στον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας. Πιστεύει πως «αν δεν έχεις μεράκι, δεν γίνεσαι καλός δημοσιογράφος και πως ίσως το κακό φωλιάζει μέσα στην ανθρώπινη φύση».

Ο «πατριάρχης» του αστυνομικού ρεπορτάζ, (όπως τον αποκαλούν), πολυβραβευμένος δημοσιογράφος, πρώην πια πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, επί 3 συνεχόμενες θητείες, ο Πάνος Σόμπολος, ήταν παρών σε όλα τα μεγάλα γεγονότα που συγκλόνισαν τη χώρα τα τελευταία 40 χρόνια.

Σεισμοί, αεροπορικές τραγωδίες, φριχτά εγκλήματα, φωτιές, τρομοκρατικές ενέργειες, είχαν ως υπόκρουση τη φωνή του, με τη χαρακτηριστική χροιά, τον ιδιαίτερο τονισμό των λέξεων– έγκυρη, ψύχραιμη, ψυχρή πληροφόρηση. Χωρίς φωνές, χωρίς υπερβολές.

Σήμερα του λείπει αυτό που στερήθηκε λόγω της αφοσίωσης στη δουλειά, ο χρόνος, περισσότερος ύπνος, μια βόλτα στη θάλασσα που λατρεύει, μικρές στιγμές από το μεγάλωμα των παιδιών του,της Ανθής που σήμερα είναι δικηγόρος και του Γιώργου που ακολουθεί τα βήματά του στο αστυνομικό ρεπορτάζ.

Αναπληρώνει ό,τι έχασε κερδίζοντας χρόνο για βόλτες με τα εγγόνια του. Η αθωότητα των παιδιών τον κάνει πάντοτε να ελπίζει πως ίσως ο άνθρωπος να μη γεννήθηκε θηρίο και πως παρά τη φρίκη της διαδρομής το καλό θα νικήσει στο τέλος.

Δείτε το απόσπασμα παραπάνω από την εκπομπή, Ελένη με την Ελένη Μενεγάκη

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved