Media

MasterChef: O Κοντιζάς τρόλαρε τον Μπόμπαινα: «Είχες δηλώσει ότι θα την αφήσεις και θα φύγεις»

Gossip-tv Team

MasterChef: Ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν μπορούσε να μην σχολιάσει το γεγονός ότι ο Δημήτρης έμεινε τελευταίος στην ομαδική δοκιμασία. 

Μια απαιτητική ομαδική δοκιμασία έλαβε χώρα σήμερα (13-4) σε ένα από τα παλαιότερα οινοποιεία της Ελλάδας.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 13 Απριλίου, η Καλλιόπη επέλεξε να είναι αρχηγός της Κόκκινης ομάδας, ενώ για αρχηγό της Μπλε όρισε τον Χριστόφορο. Οι δυο αρχηγοί έκαναν τις επιλογές τους και επέλεξαν εκείνους που θεωρούσαν όχι μόνο καλύτερους μαγειρικά, αλλά και εκείνους, που θα μπορούσαν να συνεργαστούν καλύτερα μεταξύ τους.

Στο τέλος και ενώ και οι δυο αρχηγοί είχαν επιλέξει τις ομάδες τους, ο Δημήτρης Ταϊρίδης είχε μείνει χωρίς ομάδα, αφού κανείς δεν το επέλεξε. Ο παίκτης κατέληξε στην κόκκινη ομάδα, που ήταν και επόμενο, αφού είχε πει παλαιότερα ότι στην Μπλε δεν θα ξαναπάει. Μάλιστα, ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν μπορούσε να το αφήσει ασχολίαστο αυτό, τρολάροντας τον παίκτη, λέγοντάς του ότι στο παρελθόν είχε πει πως αν ξαναήταν στην μπλε ομάδα, θα άφηνε την ποδιά του και θα έφευγε. Μάλιστα του είπε: "Αν σηκωνόσουν και έφευγες τώρα με τα πόδια, σε πόσες ώρες θα ήσουν πίσω στο σπίτι;"

Δείτε το σχετικό βίντεο παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved