Media

Ράδιο Αρβύλα: Έριξαν αυλαία! Τα γενέθλια, η συγκίνηση και το... τοξικό περιβάλλον!

Gossip-tv Team

Αυλαία για τους Ράδιο Αρβύλα.

Μια σημαδιακή μέρα συνόδεψε την τελευταία εκπομπή των Ράδιο Αρβύλα για τη φετινή σεζόν καθώς συνέπεσε με τα γενέθλια της εκπομπής. Οι Ράδιο Αρβύλα συμπλήρωσαν 15 χρόνια συνεχούς τηλεοπτικής παρουσίας με την πρώτη προβολή της εκπομπής να γίνεται στις 14 Απριλίου το 2008.

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του αφού έσβησαν τα κεράκια της τούρτας για τα γενέθλια της εκπομπής ευχαρίστησαν το τηλεοπτικό κοινό για τη στήριξή του όλα αυτά τα χρόνια και ειδικά για τη φετινή σεζόν που ήταν ιδιαίτερα δύσκολη. Αμέσως μετά ο παρουσιαστής πήρε το λόγο.

«Θα πρέπει κατ’ αρχήν να ευχαριστήσουμε τον ΑΝΤ1 που φιλοξένησε το Ράδιο Αρβύλα και το Βινύλιο στη συνέχεια να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς αφανείς ήρωες, πίσω από τις κάμερες… Υπήρχαν άνθρωποι που πηγαινοερχόντουσαν Αθήνα – Θεσσαλονίκη. Να ευχαριστήσουμε όλους τους συνεργάτες πάρα πολύ. Σας αγαπάμε πολύ όλους. Αυτή η σεζόν…

Αχ αυτή η σεζόν… πηγαίναμε από το ένα στο άλλο, από τον πόλεμο στην πανδημία, από εκεί στους βιασμούς και στις δολοφονίες. Είναι ένα τοξικό περιβάλλον και δεν φαντάζεστε πόσο στενοχωριόμαστε που τελειώνει κάθε φορά το Ράδιο Αρβύλα. όταν το αφήνουμε μας λείπει αλλά φέτος νιώθουμε μια μικρή ανακούφιση», είπε μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved