Media

Survivor: Νίκος Αντωνόπουλος: «Ένιωσα μεγάλη αδικία που έφυγα εγώ κι έμεινε ο Εμμανουήλ»

Gossip-tv Team

Survivor: Αδικημένος που αποχώρησε από το ριάλιτι επιβίωσης δηλώνει ο Νίκος Αντωνόπουλος ο οποίος παρέμεινε σ' αυτό μόλις τρεις εβδομάδες. 

Ο γοητευτικός νέος δεν έκρυψε την απογοήτευσή του που δεν κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του στο παιχνίδι, τονίζοντας πως είχε πολλά να δώσει ακόμα.

Όπως είπε ο Νίκος Αντωνόπουλος, ακόμα και η υποδοχή από τους συμπαίκτες του δεν ήταν αυτή που περίμενε. Θα θυμάστε βέβαια πως με την πλάκα της Μυριέλλας και των υπόλοιπων συμπαικτών του είχε πει ότι τραυματίστηκε και πως δεν του άρεσε καθόλου αυτή η φάρσα.

Ο πρώην παίκτης του Survivor επίσης είπε ότι όταν είχε πρωτομπεί στο παιχνίδι, οι παίκτες όλοι τον πλησίαζαν γιατί ήθελαν να μάθουν τι λέγεται για εκείνους στην Ελλάδα ενώ τόνισε για ακόμα μία φορά πως δεν είπε ποτέ βλάχο τον Κατσαούνη όπως εκείνος υποστήριξε, επισημαίνοντας πως χρειάστηκε να ορκιστεί γι' αυτό και μέσα στο παιχνίδι.

Επίσης, αναφέρθηκε και στους χαρακτήρες των συμπαικτών του, τονίζοντας πως ο Άρης είναι πολύ πιο νευρικός από ό,τι φαίνεται στην τηλεόραση.

Δείτε παραπάνω απόσπασμα από τη συνέντευξή του στην εκπομπή Love It:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved