Media

Χαμογέλα και πάλι: Γιατί δεν ήταν στο πάνελ από την αρχή ο Βασάλος; Οι φήμες και η ξαφνική εμφάνιση

Gossip-tv Team

Δίνουν και παίρνουν οι φήμες που θέλουν τον Κωνσταντίνο Βασάλο να βρίσκεται εκτός Χαμογέλα και πάλι επειδή έχει προσχωρήσει σε άλλη τηλεοπτική εκπομπή. 

Όπως ανακοινώθηκε χθες, ο Κωνσταντίνος Βασάλος πήρε την απόφαση να λάβει μέρος στη νέα ταξιδιωτική εκπομπή περιπέτειας του Star “Αsia express”.

Η απουσία του σήμερα, στο ξεκίνημα της εκπομπής και για παραπάνω από την πρώτη μιάμιση ώρα που ήταν στον αέρα το Χαμογέλα και πάλι, έκανε πολλούς να πιστέψουν ότι ο Κωνσταντίνος έχει ήδη αποχωρήσει από την πρωινή εκπομπή του Mega.

Την ίδια ώρα όμως και παρ' όλο που δεν τον βλέπαμε στο... γυαλί, στην επίσημη σελίδα της εκπομπής στο instagram ο Κωνσταντίνος Βασάλος ήταν ο... πρωταγωνιστής στα backstage πλάνα, προφανώς για να μην πάρουν μεγάλες διαστάσεις οι φήμες περί αποχώρησής του.

Αυτές εξαλείφθηκαν όταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος, μετά το τέλος των κοινωνικών θεμάτων της εκπομπής, εμφανίστηκε στο πλατό και στο πάνελ του Χαμογέλα και πάλι, χωρίς όμως να σχολιαστεί ούτε στο ελάχιστο τι πραγματικά συμβαίνει ούτε από τη Σίσσυ Χρηστίδου ούτε από τον ίδιο τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Δείτε το βίντεο παραπάνω από τα backstage της σημερινής εκπομπής όπου πρωταγωνιστεί ο Κωνσταντίνος Βασάλος:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved