Media

Survivor: Ούτε οι ίδιοι δεν αναγνώριζαν τους εαυτούς τους! Επική ατάκα: «Ασημίνα είσαι γυναίκα;»

Gossip-tv Team

Survivor: Ούτε οι ίδιοι οι παίκτες δεν αναγνώριζαν τους εαυτούς τους μετά το λούσιμο και το μπάνιο που έκαναν, κάνοντας περιποίηση στο σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά τους, για το πάρτι της Ένωσης!

Κόκκινοι και Μπλε, έκαναν μπάνιο, λούστηκαν, περιποιήθηκαν το δέρμα τους με ενυδατικές κρέμες, οι κυρίες έφτιαξαν τα μαλλιά τους και εννοείται πως ξετρελάθηκαν με την αίσθηση της καθαριότητας που είχαν να ζήσουν τόσο καιρό!

Μάλιστα, οι Κόκκινοι, λίγο πριν ντυθούν... αυτοσυστήθηκαν με τους άντρες να εντυπωσιάζονται από την ομορφιά των κοριτσιών που τόσο καιρό έβλεπαν άπλυτες, ατημέλητες και με τα ίδια ρούχα.

"Ασημίνα είσαι γυναίκα;" ρώτησε με χιούμορ ο Νίκος Γιάννης ο οποίος έβλεπε συνεχώς την ποδοσφαιρίστρια να φωνάζει και να είναι καλύτερη και από άντρας κάποιες φορές στα αγωνίσματα.

Φυσικά όλοι γέλασαν ενώ ο Γιώργος Κατσαούνης ο οποίος έχει αποδείξει πως λατρεύει το γυναικείο φύλο δεν σταμάτησε να αγκαλιάζει και να φιλάει τις συμπαίκτριές του, εντυπωσιασμένος που είχε γύρω του τόσο όμορφες κυρίες.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved