Media

Πάτρα:Νίκη Λυμπεράκη: Έβρισκα τον Λαμπρόπουλο στους διαδρόμους και τον ρωτούσα «Το έχει κάνει αυτή;»

Gossip-tv Team

H Νίκη Λυμπεράκη μίλησε στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι και τον Παύλο Σταματόπουλο για τα θέματα της επικαιρότητας, για τον γιο της και τις ώρες που περνάει μαζί του αλλά και για την... Πέπα το γουρουνάκι αλλά και τη... Σόφη την Καμηλοπάρδαλη!

«Είναι μια βαριά περίοδος, προφανώς και έχει δημοσιογραφικές προκλήσεις, αλλά θα προτιμούσαμε ως άνθρωποι να περνάμε μια αδιάφορη περίοδο. Το θέμα με τους θανάτους των τριών παιδιών δεν μεταβολίζεται. Δεν μας σοκάρει μόνο ως γονείς, ή δημοσιογράφους. Είναι μια πραγματικότητα που δεν μπορεί να τη χωρέσεις» είπε αρχικά η γνωστή δημοσιογράφος και anchorwoman.

Και συνέχισε: «Συναντούσα στους διαδρόμους του MEGA το Βασίλη Λαμπρόπουλο και τον ρωτούσα αν το έκανε η μητέρα. Όλοι είχαμε την αγωνία και την ανάγκη να μην το έκανε η μάνα. Η αυξημένη ανησυχία με τον πόλεμο είχε να κάνει με την αγωνία που περάσαμε για τα πυρηνικά. Με ρωτούσαν οι φίλοι μου αν πρέπει να πάρουν χάπια ιωδίου».

Σε ό,τι αφορά τον διαχωρισμό ανάμεσα στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση, η Νίκη Λυμπεράκη τόνισε ότι δεν πιστεύει σε τέτοιου είδους διαχωρισμού και τόνισε:

«Δεν κατανοώ να υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στην ψυχαγωγία και την ενημέρωση στην τηλεόραση. Υπάρχουν εκπομπές που ασχολούνται με τη ροή της καθημερινότητάς μας. Οι άνθρωποι της ψυχαγωγίας έχουν σηκώσει τεράστιο βάρος τα τελευταία χρόνια. Δεν θεωρώ ότι κάποιοι είναι για τα σοβαρά και κάποιοι για τα χαρωπά», σχολίασε η ίδια για το διαχωρισμό ανάμεσα σε ψυχαγωγικές και ενημερωτικές εκπομπές στο χώρο της τηλεόρασης».

Όσο για τους τρόπους που επιλέγει να αποφορτιστεί, η ίδια τόνισε: «Όταν γυρίζω στο σπίτι μου έχω τη χαρά της ζωής, μπαίνω και βλέπω ένα χαλί γεμάτο παιχνίδια. Ο γιος μου λέει μόνο “Πέππα”, δεν λέει “μαμά”. Είμαι χαζομαμά και ερωτευμένη με τον γιο μου».

Τέλος σε ό,τι αφορά τη σχέση της με τα social media, η Νίκη Λυμπεράκη επεσήμανε: «Το Twitter δεν μου αρέσει, είναι ανθρωποφαγικό. Σε αρνητικά αλλά κόσμια σχόλια εννοείται ότι θα απαντήσω. Κάποιος μου είπε να μην παίζω με το στυλό την ώρα της εκπομπής και το έκοψα» είπε ακόμα.

Δείτε το βίντεο με όλα όσα είπε:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved