Media

Όλα Γκουντ: Ένταση στο πλατό μεταξύ Κακκαβά- Γραμμέλη: «Αν με θεωρείς παράλογη, είναι δικό σου θέμα»

Gossip-tv Team

Όλα Γκουντ: Το μεσημέρι της Κυριακής 17 Απριλίου, η Νάταλι Κακκαβά και η Αφροδίτη Γραμμέλη, είχαν μια έντονη συζήτηση on air, με τους τόνους να ανεβαίνουν αρκετά. 

Είναι μια από τις πιο αγαπημένες εκπομπές του κοινού, την οποία και οι τηλεθεατές παρακολουθούν κάθε Σαββατοκύριακο, για την ψυχαγωγία και την ενημέρωσή τους.

Στην εκπομπή "Όλα Γκουντ" το απόγευμα της Κυριακής 17 Απριλίου, προβλήθηκε ένα στιγμιότυπο από τις δηλώσεις του Μαυρίκιου Μαυρικίου για γνωστή παρουσιάστρια, που ενώ στην αρχή η ίδια έλεγε τα χειρότερα για εκείνον και την σύζυγό του, όταν εκείνος της έκανε πρόταση να παίξει μουσική στον γάμο του, εκείνη δέχτηκε.

Την έντονη δυσαρέσκειά της με την προβολή του συγκεκριμένου θέματος εξέφρασε η Αφροδίτη Γραμμέλη με τον παρουσιαστή Γρηγόρη Γκουντάρα να διαφωνεί κάθετα μαζί της.

Α.Γ: «Για ποιο λόγο μιλάει κάθε μέρα. Τι δουλειά έχει το να κάνω deal μια παρουσιάστρια για να παίξει μουσική με το να τον καλέσει στην εκπομπή της;»

Γ.Γ: «Τα λέμε σοβαρά τώρα αυτά;»

Α.Γ: «Ναι εγώ τα λέω σοβαρά»

Γ.Γ: «Δηλαδή όταν βγαίνει μια παρουσιάστρια και λέει δεν τον παίζω, δεν τον κάνω, δε μου αρέσουν αυτά που γίνονται κτλ…»

Α.Γ: «Δηλαδή εσένα σου αρέσουν αυτά που γίνονται; Σε αυτή την εκπομπή το είχαμε πει»

Γ.Γ: «Το είχαμε πει και θα πω πάλι το ίδιο. Βλέπω δυο ανθρώπους ευτυχισμένους, δεν ενοχλούν κανέναν και η παρουσία τους στα κανάλια είναι επειδή τους προβάλλουν τα κανάλια. Δε βγαίνουν μόνοι τους»

Με έντονο ύφος συνέχισε η Νάταλι Κακκαβά, η οποία θέλησε να βάλει "τα πράγματα στη θέση τους" απευθυνόμενη στην Αφροδίτη Γραμμέλη για το τι θέλει να παίζουν τα κανάλια και οι εκπομπές.

Ν,Κ: «Ρε συ Αφροδίτη, θες να μας πεις τελικά τι θες να παίζουν τα κανάλια;»

Α.Α: «Δηλαδή εγώ δε μπορώ να διαφωνώ με κάτι που παίζουμε στην ψυχαγωγία;»

Ν.Κ: «Η φιλοσοφία “δε θέλω να παίζουμε το ένα, δε θέλω να παίζουμε το άλλο” δεν έχει λογική»

Α.Γ: «Αν με θεωρείς παράλογη είναι δικό σου θέμα»

Ν. Κ: «Δεν είπα ότι είσαι παράλογη Αφροδίτη μου, είπα ότι δε μπορούμε να είμαστε αφοριστικοί»

Δείτε το σχετικό βίντεο με όσα ειπώθηκαν παραπάνω

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved